loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den Erdoğan'ın sözlerine sert yanıt: Türkiye'yi tehdit eden 3 büyük terör örgütüyle geçmişte ilişkisi olan tek siyasetçi varsa Erdoğan'dır

CHP'den Erdoğan'ın sözlerine sert yanıt: Türkiye'yi tehdit eden 3 büyük terör örgütüyle geçmişte ilişkisi olan tek siyasetçi varsa Erdoğan'dır
Tarih: 16.12.2018 - 18:25
Kategori: Gündem

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine sert ifadelerle yanıt verdi.

Altay, Kılıçdaroğlu'nu teröristlerle kol kola olmakla suçlayan Erdoğan'a, "Siyaset literatürüne HDP'liler daha sayın Öcalan diyemezken PKK terör örgütünün elebaşına sayın Öcalan diye hitap eden Erdoğan'dır. Her türlü terör örgütüyle mahrem ilişki kuran cumhuriyet tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın PKK ile de, DAEŞ'le de, FETÖ ile de mahrem ilişkileri geriye dönük hep olmuştur" dedi. 

Altay'ın açıklamaları şöyle:

"Ben 6 ay önce Erdoğan'a 'senin mitomoni ve koprolali hastalığıyla ilgili tedavi görmen lazım' demiştim. Tedavi görmeyince hastalığı depreşmiş. Erdoğan'ı sokak korkusu sarmış. Gezi kabusu ve Kılıçdaroğlu kabusuyla Erdoğan'ın ruh sağlığı bozulmuş. Siyasetin dilini kirletmek Erdoğan için olağan ve olmazsa olmaz olmuş. Kamplaşmadan medet bulan Erdoğan 31 Mart'ta sandıkta gerekli derse alacaktır. Sokağa çıkmayı, sokağa daveti devlete başkaldırma, kriminalize gibi anlayışlar normal demokrasilerde olan anlayışlar değil. Erdoğan demek artık Türkiye için ihanet demektir, yoksulluk, yalan, yolsuzluk, yasak ve yağma demek. Erdoğan'ın Türkiye'ye, milletin birliğine, ekonomisine, iç barışına sağlayacağı bir katkı artık yoktur. 

Genel başkanımıza 'teröristlerle el ele kol kola dolaşma' demiş. Siyaset literatürüne HDP'liler daha sayın Öcalan diyemezken PKK terör örgütünün elebaşına sayın Öcalan diye hitap eden Erdoğan'dır. Her türlü terör örgütüyle mahrem ilişki kuran cumhuriyet tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın PKK ile de, DAEŞ'le de, FETÖ ile de mahrem ilişkileri geriye dönük hep olmuştur. Teröristlerle düşüp kalkan birini arıyorsa Recep Tayyip Erdoğan kendine bakacak. Türkiye'yi tehdit eden 3 büyük terör örgütüyle geçmişte ilişkisi olan tek siyasetçi varsa Erdoğan'dır.

"PKK ile 5 ayrı noktada direkt teması olan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır

Erdoğan'ın siyasette terör-siyaset ilişkisini bu kadar sulandıran ve konjonktürel olarak dünyada hiçbir ülke liderinin yapmadığı ilişki ağını kurarak PKK'yı Türkiye ve bölgenin başına en büyük sorun haline çevirdiğinin geriye dönük uygulamaları ortadadır. 

Habur dahil, Kandil dahil, İmralı dahil, Oslo dahil, Dolmabahçe dahil PKK ile 5 ayrı noktada direkt teması olan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır, bedeli de şehit ailelerimiz ödemektedir.

"Erdoğan'ın TSK'ye yerleştirdiği FETÖ'cülerden Türkiye'yi kurtaran sokaktır"

Sokak iyi bir şeydir. Erdoğan'a tavsiyemiz sokaktan korkmamasıdır. Kılıçdaroğlu sokağa çıkıyor ve elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Sokaktan elini kolunu sallayarak gezmek şöyle dursun minimum 300 korumayla ayağını yere basan cumhurbaşkanının hali hal değildir. Gel korkma sokatan. Sokak demokrasidir, özgürlüktür. 15 Temmuz'u bertaraf eden sokağın gücüdür kendisinin gücü değildir.

Onun TSK'ye yerleştirdiği FETÖ'cülerden Türkiye'yi kurtaran sokaktır. Sokağa terörü, teröristi çağıran alçaktır, namerttir, şerefsizdir. Ancak hak, hukuk, adalet için sokağa çıkan herkesi terörize eden herkes de namerttir, alçaktır. Sokaktan diktatörler korkar. Boşuna demiyoruz Erdoğan diktatör diye. Demokrasiyi tepki, protesto rejimi olarak değil de kendine biat, itaat ve ibadet olarak algıyan bir lider ülkeyi yönetiyorsa o liderin sokaktan korkması normaldir. 

"Sandıkta yapacaklarımız var, sokakta yapacaklarımız var"

Doğlagaza, elektriğe, iğneden ipliğe zam yapmışsın. Demokrasinin çalıştığı ülkelerde insanlar bunu protesto edecek. Senin zamlarına karşı insanların ekonomik taleplerini sokakta kullanması kadar doğal bir şey olamaz. Sokakların terörize olmasından bazen terör örgütleri sorumlu olduğu gibi bazen de istihbarat örgütleri soumludur. Yakmak, yıkmak, kırmak kabul edilebilir değildir. Güvenlik kuvvetleri bu noktada elbette gereğini yapar. Hak, hukuk, adalet, ekmek diye bağıran insanlara devletin güvenlik güçleri o sokakta o zemini en elverişli kullanmak için yardımcı olmak zorundadır. Erdoğan demokrasiyi tümüyle kaldırmak için belli ki kararlı görünüyor. Genel başkanımıza 'işte sandık, ne yapacaksan orada yap' diyor. Sandıkta yapacaklarımız var, sokakta yapacaklarımız var. Gezi doğa ve çevre hassasiyetiyle başlayan çok masum bir doğa hakkı savunma girişimiyken senin emniyete, adliyeye, orduya çöreklendirdiğin FETÖ terörsitleri yüzünden Gezi'de o yangınları Gezi'ciler değil o kadrolar çıkardı. O masum gencecik yavrularımızın katili senin develte yerleştirdiğin o insanlardır. Gezi'den de korkma. Gezi'nin ruhu temizdir.

"Aklını başına al"

Terör örgütleriyle kol kola olan bir kimseye 2 ayrı terör örgütü suikast girişiminde bulunmaz. Türkiye'de yakın tarihte terör örgütleri tarafından suikast girişiminde bulunulan bir tek genel başkan vardır, o da sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kimlerin terör örgütleriyle kol kola gezidği buradan bile rahatlıkla ortaya çıkarılabilir. Gerilim, kamplaşma politikası sana bir şey sağlamaz. O çok güvendiğin öteki yüzde 50'nin yarısı senin öfkenden, kibirinden, üslubundan rahatsız. Aklını başına al.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

hursıt kahraman

sizleri de bılıyoruz merak etme sen. (sızlerı derken ychplılerı kastedıyorum gercek chplıler alınmasın) bazen cahıl gozuyle bakılan akp ye oy verenlerı eleştırenlerı goruyorumda , chp ye oy veren pardon ychp ye kendını akıllı entel okumus sanan tıpışlara guluyorum ayaklarınız yere degmedımı daha bu feto soros pkk ısbırlıkcılerıne tıpış tıpış gıdıp oy verıyorsunuz. bır derslerını versenız defolup gıdecekler bunlarda ne kemalıst ıdeolojı ne devrımcı ıdeolojı var kagıttan kaplan bunlar.

17.12.2018, 10:17
Yorum Yap

Facebook Yorumları