loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den KESK'e ziyaret

CHP'den KESK'e ziyaret
Tarih: 02.07.2012 - 10:59
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP’den KESK Genel Başkanı’na geçmiş olsun, şehit polis memuru Yasin Kaya'nın babası İsmail Kaya'ya taziye ziyareti...

CHP Genel Başkan Yardımcıları Yakup Akkaya ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Levent Gök ve Musa Çam gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan KESK Genel Başkan Lami Özgen'e geçmiş olsun dileklerini ilettiler

Lami Özgen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; " ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. İlk defa yaşam hakkı endişesi içinde oldum. Karşılaştığım manzaranın 12 Eylül'de yaşadıklarımızdan bir farkı yoktu. Öyle görülüyor ki; yeni bir baskı ve sindirme dönemine giriyoruz." dedi.

Yakup Akkaya’da şunları söyledi; " Baskı ve zulmün olağanlaştığı, sıradanlaştığı bir dönemi yaşıyoruz. Hükümetin baskıcı, yıldırma politikasından toplumun her kesimi payına düşeni alıyor. Şimdi sıra sendikalarda. Kim, hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsa hükümetin tepkisini çekiyor. Bu durum kabul edilemez, tahammül edilemez bir noktaya sürükleniyor. Genel Başkan Özgen şahsında KESK'in demokratik mücadelesi engellenmek istenmektedir.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu uygulamalara şiddetle karşı çıkıyor, her alanda tepkimizi ifade ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan böyle de aynı şeyleri düşünmesek de demokratik ve çağdaş bir ülke anlayışımız gereği hükümetin gazabın uğramış tüm ezilen kesimin yanında olacağız.

Size geçmiş olsun. Umarım diğer arkadaşlarınızda sendikal faaliyetlerinden alıkonulmazlar. Biz CHP olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz. "

CHP Genel Başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve milletvekilleri de Özgen'in yaşadıklarını meclis kürsünden seslendireceklerini belirttiler.

Öte yandan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yakup Akkaya şehit olan polis memuru Yasin Kaya'nın babası İsmail Kaya ve ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları