loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nden suya yüzde 30 indirim

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nden suya yüzde 30 indirim
Tarih: 18.11.2019 - 15:35
Kategori: Yerel

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, daha önce söz verdiği gibi ve belediye meclisinin desteğiyle suya yüzde 30’luk indirim gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 5. Oturumu ve ASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. ASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, daha önce söz verdiği gibi, suya yüzde 30 ücret indirimi gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin desteğiyle alınan karara göre, su ücretine yapılan yüzde 30’luk indirim 1 Aralık 2019 tarihinden itibaren uygulanacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyenin su isale ve altyapı hizmetlerinde kullanılan malzemelere dahi yüzde 50 zam geldiği bir ortamda, suya yüzde 30 indirim yapılmasının önemine değindi.

Bir çok belediyenin suya, ekmeğe ve toplu taşımaya zam yaptığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi olarak toparlandıkça, bunun semeresini halka yansıtacağız. Suya yaptığımız yüzde 30 indirim Adana halkına hayırlı olsun” dedi.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları