loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akın, Erdek ve Gönen’de belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

CHP'li Akın, Erdek ve Gönen’de belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
Tarih: 01.02.2019 - 11:22
Kategori: Yerel

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, son Parti Meclisi’nde Balıkesir ilçelerinin belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından yerel seçim için çalışmalarına hız verdi. Erdek ve Gönen’de belediye başkan adayları ile bir araya gelen Akın, seçim çalışmaları için kolları sıvadı....

CHP Milletvekili Ahmet Akın, Başkan Hüseyin Sarı ve partililer ile birlikte sabah erken saatlerde Erdek’te buluştu. Erdek’te Belediye Başkanlığı’na beşinci kez aday gösterilen Belediye Başkanı Sarı’yı kutlayan Ahmet Akın, Sarı’ya çalışmalarında başarı diledi.

Akın, Erdekliler’in ve Erdek’te Millet İttifakı etrafında bir araya gelen herkesin Hüseyin Sarı’yı bir kez daha Belediye Başkanı yapacağına inandıklarını vurguladı.

Daha sonra Gönen’e geçen Ahmet Akın, Belediye Başkan adayı İbrahim Palaz, CHP Gönen İlçe İlçe Başkanı Ünsal Acar, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Sarıköy’de faaliyet gösteren birçok firmayı ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldiler. Çalışanlarla öğle yemeğini beraber yiyen Akın, Palaz ve beraberindekiler işçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Akın ve Palaz, yerel siyasetin Türkiye siyaseti ile farklı olduğunu, Cumhurbaşkanı değil Gönen Belediye Başkanı seçmek için oy kullanılacağını ifade ettiler. Ahmet Akın, “Gönen Belediye Başkanı adayımız İbrahim Palaz hepinizin sevdiği Gönen için yüreğini ortaya koyan bir kardeşiniz. Elimizi değil yüreğimizi taşın altına koyarak Gönen için çalışıyoruz. Gönen, İbrahim Palaz ile derman bulacak. 1 Nisan'da Gönen’de hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Mart’ın sonu bahar” diye konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları