loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akın: Ormanlarımızı korumak için seferberliğe ihtiyacımız var

CHP'li Akın: Ormanlarımızı korumak için seferberliğe ihtiyacımız var
Tarih: 09.08.2021 - 12:12
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 28 Temmuz'dan beri devam eden yangınlar nedeniyle Türkiye’de büyük bir felaket yaşandığını, bu felaketin üstesinden gelmek için milletçe seferber olunduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Muğla Milas’taki bütün yangınlar kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının yapıldığını bildirdi. Milas’ta orman yangınlarını tetikleyen aşırı kuru ve sıcak havanın da yavaş yavaş etkisini azalttığını ve nem oranında yükselme olduğunu belirten Ahmet Akın, orman yangınlarına destek veren gönüllülere, ormancılara, itfaiyecilere, belediye çalışanlarına teşekkür etti.
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ile birlikte Milas'ta yaşanan yangın felaketinde söndürme çalışmalarında etkin bir görev alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerini de görev yerlerinde ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerimiz burada canla başla mücadele ettiler. Her bir hemşehrime bu seferberlikte mücadeleleri için Milaslılar adına, tüm Türkiye adına teşekkür ediyorum” dedi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Muğla Milletvekili Suat Özcan ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımların sevk idaresinin sağlandığı yerde belediye çalışanları ve gönüllüleri de ziyaret eden Ahmet Akın, “Gönüllülerimize, köylülerimize, ormancılara, itfaiyecilere, esnafa, belediye çalışanlarımız, tüm Türkiye’nin yüreğinin attığı yer olan yangın bölgelerimize yardımlarını esirgemeyen milletimiz, yaşanan acı günlerin dayanışma ile nasıl aşılacağını bir kez daha kanıtlamıştır. Büyük bir felakette tek yürek olmak, vatanın her karışını korumak, gözünü kırpmadan fedakarca mücadele etmek milletimizin mayasında var. Orman yangınları ile mücadele bitmedi. Ormanların bu tehditten kurtarılması, sürdürülebilirlik anlayışı içinde gerekli önlemlerin alınması görevi iktidarındır. Ormanlarımıza sahip çıkmak, gelecek nesillerimizden ödünç aldığımız milli ve doğal servetimizi korumak için milli bir seferberliğe ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları