loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Aytekin’den 'Balıkesir’de sağlık alanında yaşanan sorunlar araştırılsın' teklifi

CHP'li Aytekin’den 'Balıkesir’de sağlık alanında yaşanan sorunlar araştırılsın' teklifi
Tarih: 10.07.2019 - 15:24
Kategori: Yurt

CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ensar Aytekin, Balıkesir’de sağlık alanında yaşanan sorunların araştırılması için komisyon kurulmasını istedi.

TBMM Başkanlığı’na verdiği araştırma önergesi ile Balıkesir’de sağlık alanında yaşanan sorunları bir kez daha dile getiren Ensar Aytekin, "Büyük vaatler ile kurulan şehir hastanesi yaşanan sorunları çözmekten uzaktır. Balıkesir sağlık alanında kaderine terk edilmiştir” dedi.

"Balıkesir’in sağlık konusunda kaderine terk edilmesini engelleyeceğiz”

Aytekin, şöyle konuştu:

“Sağlığa erişim hakkı en temel haklardandır. Ancak 2019 Türkiye’sinde ne yazık ki bunu tartışır hale geldik. Bu durum Balıkesir için ise daha vahim durumda. Balıkesir, Türkiye’nin 17. büyük ili olmasına rağmen hastane, hastane personeli ve sağlık çalışanı sayısında büyük bir eksiklik yaşıyor. Körfez bölgesi olarak adlandırılan Edremit, Ayvalık, Altınoluk gibi yerli ve yabancı turistin tatil noktası olan bir yerleşim yerinde doktor yok, hastane yok! Bu sorunu çok sık dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Meclis Başkanı'na sunduğumuz teklif ile Balıkesir’de sağlık alanında yaşanan sorunların araştırılarak çözüm bulunmasını istedik. Sağlık alanında yaşanan sorunların çözümü konusunda ısrarcıyız. Balıkesirlilerden bize gelen taleplerin başında bu sorunun çözümü geliyor. Sözümüzü tutacağız, Balıkesir’in sağlık konusunda kaderine terk edilmesini engelleyeceğiz.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları