loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li Balaban’dan hakkındaki iddialara yanıt: FETÖ’cü arıyorlarsa önce Erdoğan, bütün adamları aynaya bakacak

CHP’li Balaban’dan hakkındaki iddialara yanıt: FETÖ’cü arıyorlarsa önce Erdoğan, bütün adamları aynaya bakacak
Tarih: 26.09.2021 - 09:08
Kategori: Gündem

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, hakkındaki FETÖ iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

CHP İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcılığı tarafından 21 Eylül Salı günü Aydın’da düzenlenen KHK’lılar Bölge Buluşması toplantısına katılan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, toplantı sonrasında KHK TV’ye açıklamada bulunmuştu.

CHP İl Başkanı Balaban’ın açıklamasının KHK TV tarafından sosyal medyada yayınlanmasını ardından "FETÖ’ye destek verdi", "FETÖ'ye KHK teminatında CHP kendisiyle yarışıyor: Bir destek de Manisa İl Başkanı Semih Balaban'dan" tepkileri gelmişti.

Kendisi hakkında FETÖ’cü olduğuna ve FETÖ’ye destek verdiğine yönelik yapılan yorumların ardından parti binasında açıklamada bulunan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Korkmadan söylüyorum, 15 Temmuz’dan sonra ‘Allah’ım, milletin beni affetsin’ diyen bir Recep Tayyip Erdoğan’ı gördük. CHP mecliste FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması için verdiği soru önergesine ‘Red’ oyu verenlerde AKP ve MHP’dir. CHP’den FETÖ’cü , terörist, işbirlikçi ve ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyen bir hain çıkmaz. FETÖ’cüyü arıyorlarsa önce  başta Recep Tayyip Erdoğan, bütün adamları aynaya bakacak. Baktıkları aynada bütün gerçekler çıplak bir şekilde ortadadır. O nedenle bizler bu gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz. Bu ülkede nasıl FETÖ borsalarının oluştuğunu, haksızlıkların nasıl yaşandığını biliyoruz. Korkmadan da söylüyoruz. FETÖ, PKK, IŞİD birer terör örgütüdür. Terör örgütlerinin hepsine karşıyız. Ama bunlar bahane edilerek, mağduriyet yaratılmasına, toplumsal muhalefetin suçlanmasına, her türlü tavsiyenin yapılmasına da karşıyız. Kim ne söylerse söylesin gerçekler ortadır. Geçmişte olduğu gibi şimdide söylediklerimin arkasındayım."

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları