loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Balyalı: Araç kiralamalar yıllardır aynı firmadan yapılıyor

CHP'li Balyalı: Araç kiralamalar yıllardır aynı firmadan yapılıyor
Tarih: 12.06.2019 - 11:04
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde araç kiralama ihalesinde yaşanan israf ve usulsüzlüklere ilişkin açıklamada bulundu.

İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, DW Türkçe'den Nevşin Mengü'ye İBB'de israf ve araç kiralama ihalesinde yaşananlara ilişkin açıklamada bulunarak belediyeye ait araçların keyfi bir şekilde kullanıldığına dikkat çekti. Araç kiralama ihalesinde yıllardır aynı firmanın ihaleyi kazandığını söyleyen CHP'li Balyalı'nın açıklamaları şöyle: "Belediyenin 1717 binek aracı var. Daha bunları inkar ediyorlar. Belediyede 1 tane genel sekreter var. 7 tane genel sekreter yardımcısı var. 29 tane daire başkanı var, 100 tane de müdür var. Belediyenin 643 üstü yönetime araç verildi. Hizmet vs işler için diyelim 1000 tane araç verildi. Geriye kalıyor 717 araç. Nerede bu 700 araç.  O vakıfta bu vakıfta, dernekte, ilçede AKP’nin il, ilçe başkanlığında.

Yeni bir duyum aldık. Müdürlüklere ‘elinizdeki araçları azaltın’ diye talimat gitmiş. Niye biz bunları söyledik diye.  Araç kiralamaların hepsi aynı firmadan yapılıyor. Üstelik yıllardan beri aynı firmadan yapılıyor. İsmi çok geçen Albayrakların ortak olduğu bir firma. Yıllardan beri tek başlarına girip tek başlarına kazanıyorlar"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları