loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Barut: İstanbul'da ve her yerde her şey çok güzel olacak

CHP'li Barut: İstanbul'da ve her yerde her şey çok güzel olacak
Tarih: 21.05.2019 - 11:11
Kategori: Gündem

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrarlanmasına karar verilen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi (CHP Grup Başkanlığı'nca Tuzla ilçe sorumlusu olarak görevlendirildi.

Seçime kadar İstanbul Tuzla'da görev yapacak olan CHP'li Ayhan Barut, "İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimleri hukuk, demokrasi ve halk iradesini yok sayarak tekrar ettirenlere, 23 Haziran'da halkımız gereken yanıtı verecek ve her şey çok güzel olacak" dedi. 

TUZLA İLÇE SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hukuka ve demokrasiye aykırı kararıyla yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri 23 Haziran'da gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Türkiye Büyük CHP Genel Merkezi, seçim çalışmalarına milletvekillerinin etkin katılımı sağlamak amacıyla yeni bir çalışma düzeni oluşturdu. TBMM CHP Grup Başkanlığı'nca alınan karar doğrultusunda bir çok milletvekili İstanbul'da seçim çalışmasında görevlendirildi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla duyurulan karara göre CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, İstanbul Tuzla İlçe Sorumlusu olarak görev yapacak. 

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

İstanbul seçimlerinde aslında halkın kararını verdiğini ve Ekrem İmamoğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiğini vurgulayan Ayhan Barut, ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hukuksuz bir kararla seçimi yenilediğine dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin seçilmiş başkanı olarak 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimlere katılacağını ve bu süreçte CHP'nin tüm milletvekillerinin gerek İstanbul'da gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında İmamoğlu'na destek sunacaklarını dile getiren Barut, "23 Haziran seçimlerinde halkımızın bir kez daha büyük bir kararlılık ve azimle sayın İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçecek inanıyoruz. Bundan zerre kadar şüphemiz yok. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne seçildikten hemen sonra 18 gün gibi kısa bir sürede vaatlerini hayata geçiren İmamoğlu, İstanbul'da olumlu bir değişimin öncüsü olacak. Böylelikle hem İstanbul'da hem de tüm Türkiye'de her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları