loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Başarır'dan İzlanda-Türkiye maçının Mersin’de oynanması için Bakan Kasapoğlu’na çağrı

CHP'li Başarır'dan İzlanda-Türkiye maçının Mersin’de oynanması için Bakan Kasapoğlu’na çağrı
Tarih: 11.06.2019 - 15:13
Kategori: Yurt

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İzlanda ile Türkiye’de oynanacak futbol maçının ise Mersin’de oynanması için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na temenni yazısı gönderdi.

A Milli Futbol Takımı'na bugün İzlanda ile oynayacağı maç için başarılar dileyen CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, İzlanda ile Türkiye’de oynanacak ikinci maçın Mersin’de oynanması için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na temenni yazısı gönderdi.

Başarır yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Sağlıklı olmanın, toplu yaşamanın, barış içerisinde kalmanın, dost ve kardeş olmanın en güzel yollarından biri de spordur. Milli Futbol Takımımızın son dönemdeki elde ettiği başarılar ve özellikle son Dünya Şampiyonu Fransa’yı yenmesi hepimizi gururlandırmıştır.

Ancak Milli Takımımıza İzlanda’daki havalimanında yapılanlar hiç birimizin kabul edebileceği bir tutum değildir.  İzlanda’nın bu tutumu ne misafirperverliğe, ne ahlaka ne de sportmenliğe sığmıştır. Her ne şartlar altında olursa olsun, Milli Takımımızın yapılan bu seviyesizlik karşısında spor ahlakına uygun davranış çerçevesinde ellerinden gelen tüm mücadeleyi saha içerisinde göstereceğinden kimsenin kuşkusu yoktur.

Mersin halkı olarak, İzlanda’nın akla mantığa sığmayan ve çağdışı davranışı karşısında, gerçek misafirperverliğin, centilmenliğin, dostluğun ve kardeşliğin nasıl olması gerektiğini göstermek istiyoruz.

Bu nedenle, Milli Takımımızla İzlanda arasında oynanacak olan futbol müsabakasının, seçim bölgem olan Mersin’de oynanması Mersin ve çevre illerdeki yaşayan vatandaşlarımızı son derce memnun edecek ve onurlandıracaktır.”

BAŞKAN TARHAN ÇAĞRI YAPMIŞTI

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Meclis'teki Mersin Milletvekillerine, Türkiye ve İzlanda milli takımlarının arasında oynanacak olan maçın Mersin’e alınması için kamuoyu oluşturma çağrısında bulunmuştu.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’dan milletvekillerine 'milli' çağrı

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları