loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li belediye başkanına 'çöp konteyneri' soruşturması

CHP'li belediye başkanına 'çöp konteyneri' soruşturması
Tarih: 14.01.2021 - 17:32
Kategori: Siyaset

İzmit Belediye Başkanı CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet hakkında bir yurttaşın çöp konteynerlerin zamanında boşaltılmaması gerekçe gösterilerek soruşturma başlatıldı.

İzmit'te bir yurttaş, belediyenin çöpleri zamanında toplamadığını ve dezenfeksiyon işlemlerinin yapılmadığını belirterek İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne, Zabıta Müdürlüğü'ne ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne müracaat etti. Mehmet Günaydın isimli yurttaş, geri dönüş olmadığını kaydederek şikayette bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişliği, Kocaeli Valiliği'nin oluruyla şikayet üzerine Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Temizlik İşleri Müdürü hakkında 'görevi kötüye kullanmaktan' soruşturma başlattı.

 Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından soruşturmaya tepki gösterdi. Hürriyet, "Şaka gibi. Usulsüzlükler var dedik. 2 kez müfettiş istedik. Reddedildi. Ama çöp şikayet dilekçesi bakanlığa gitti ve anında hakkımda müfettiş görevlendirildi. Üstelik, görevi kötüye kullanmaktan. Demek ki çöp şikayeti yolsuzluktan daha önemli.  Halbuki yolsuzluk daha kötü kokar...!" ifadelerini kullandı.

Başkan Hürriyet, hakkında soruşturma açıldığına ilişkin belgeyi ve yolsuzluklarla ilgili müfettiş talebini içeren yazıyı paylaştı.
 
Soruşturma yazısı:

Fatma Kaplan Hürriyet'in yolsuzlukla ilgili müfettiş talebi ve talebe yanıt:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları