loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Elif Doğan Türkmen: Şehitleri ayrıştırmayın

CHP'li Elif Doğan Türkmen: Şehitleri ayrıştırmayın
Tarih: 03.01.2017 - 11:51
Kategori: Gündem

CHP’li Elif Doğan Türkmen, Osmaniye parti örgütü ile birlikte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ve şehit aileleri ile gazilerini evlerinde ziyaret etti.

Adana ilçe ve köylerini adım adım turlayan CHP’li Elif Doğan Türkmen, 2017’de de çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam ediyor. 1 Ocak’ta Adana Sarıçam ilçesi Suluca ve Yürekli köyünde çeşitli ziyaretlerde bulunan Elif Doğan Türkmen 2 Ocak pazartesi, gün boyunca Osmaniye’de ve Kadirli ilçesinde alan çalışmalarında bulundu.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, önceki gün CHP Osmaniye İl Başkanlığı ve Kadirli İlçe Başkanlığında örgütle ve partilileri ile bir araya geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini, şehit ailelerini ve gazi polisleri evlerinde ziyaret etti.

CHP Osmaniye İl Başkanlığı ve Kadirli İlçe Başkanlıkları ziyaretlerinde konuşan Elif Doğan Türkmen, ülkenin sıkıntılı bir dönemden, zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi, 1923 yılında kurulan Cumhuriyetimizin tüm değerlerini sonsuza kadar yaşatmak için savunmaya ve mücadele etmeye devam edecektir. Gerekirse hepimiz bu uğurda şehit olmayı göze alan bir partinin neferleriyiz. İyi ki, CHP var, iyi ki CHP’liler var” dedi.

Özellikle son 1 buçuk yılda meydana gelen terör eylemleriyle çok sayıda şehit verdiğimizi hatırlatan Elif Doğan Türkmen, terörle mücadele konusunda siyasette oluşan birlikteliğin iyi değerlendirilmesi gerektiğini, CHP’nin de bu doğrultuda terörün bitirilmesi için gereken her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam edeceğini söyledi.

Elif Doğan Türkmen, örgüt ziyaretlerinin ardından CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü, Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Döğüşcü, Kadın Kolları Başkanı E. Dilek Güvenç ve il ilçe yöneticileri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Türkmen Dernekte yaptığı konuşmada; tüm şehit ve gazilerin ortak duygularını da dile getirerek, bu ülke için canını vermiş şehitler ve yaralanan gazilerin arasında bir ayrım yapılmaması gerektiğini belirterek, “bugüne kadar tüm şehit ve gazilerimiz bu vatan için şehit ve gazi oldular. AKP’nin yaptığı gibi, 15 Temmuz Şehitleri veya başka adlarla Şehit ve gazilerimizi ayıramayız.” diye konuştu.

"Şehitleri de ayrıştırmayın"

Şehitler ve gaziler arasında ayrım yapılmaması, gazilerin ve şehit yakınlarının hakları konusunda hepsine eşit davranılması için CHP’nin bir dizi kanun teklifi verdiğini de hatırlatan Elif Doğan Türkmen, AKP’ye de seslenerek; “şehit ve gazilerimizi de ayrıştırmayın, Hepsi bizim şehidimizdir” diye konuştu. Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, Elif Doğan Türkmen’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, dernek flaması ve Osmaniye’nin Şehitleri Kitabını verdi.

Türkmen ve beraberindeki CHP heyeti Dernek ziyaretinin ardından İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında yaralanan Kadirli ilçesindeki polis memurları Melih Çeribaş ve Uğur Karaka’ya evlerinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduktan sonra Hasanbeyli Karayiğit köyünde piyade komando onbaşı Mustafa Cihan’ın ailesine taziye ziyaretinde de bulundu.



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları