loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li Emrehan Halıcı rock festivalinde

CHP’li Emrehan Halıcı rock festivalinde
Tarih: 11.02.2012 - 22:18
Kategori: Siyaset

Halıcı, “Rock, sisteme bir eleştiri, bir başkaldırının müziğidir” dedi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen AnkiRock Festivali’nde sahne alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, eski başbakan Bülent Ecevit’in “Siyasetçiler, siyaset dışında muhakkak başka alanlarda uğraş vermeliler” sözünü anımsatarak, kendisinin de bu yolu takip ettiğini söyledi. Halıcı, festivalde sahne almasının ardından Ankara’da bir rock festivalinin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Müziğin insanları birbirine yaklaştırdığını, dostluk çağrısı yaptığını anlatan Halıcı, çocukluk yıllarından beri müzikle uğraştığını dile getirdi. Halıcı, “Belki buranın en yaşlısı benim. Kendimi daha genç ve enerjik hissetmemi sağlıyorlar” diye konuştu.

Siyaset herkese geçicidir
Bateri çalarken çok mutlu olduğunu dile getiren Halıcı, rock müziğe ilgisini şu sözlerle anlattı:
“Aslında burada sözlü mesajlar vermiyoruz ama rock zaten sisteme bir eleştiri, bir başkaldırının müziğidir. Burada diğer gruplar sözlü müzik yaptılar, biz ise enstrümantal. Ama sonuçta müziğin insanlara ilettiği mesajın illa sözlü olması gerekmiyor.”
Halıcı, siyasetin herkes için geçici bir hizmet alanı olduğuna işaret etti. Halıcı diğer ilgi alanlarını ise, müzik yarışmaları, bilgisayar destekli müzik, satranç ve zeka oyunları olarak sıraladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları