loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li gençler gelecek için buluşuyor: 'Bize Bir Zafer Gerek'

CHP'li gençler gelecek için buluşuyor: 'Bize Bir Zafer Gerek'
Tarih: 23.03.2018 - 17:36
Kategori: Yaşam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, 25 Mart Pazar günü saat 15.00’da TİM Maslak Show Center’da “Bize Bir Zafer Gerek” sloganıyla bir etkinlik düzenliyor.

CHP Gençlik Kolları, 2019’da Türkiye’yi bekleyen 2 önemli seçim için çalışmalarına İstanbul’dan başlıyor. CHP’li gençler, 25 Mart Pazar günü saat 15.00’da TİM Maslak Show Center’da “Bize Bir Zafer Gerek” sloganıyla düzenlenen etkinlikte buluşuyor.

Etkinlikte; CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile sanatçılar Meltem Cumbul ve Levent Üzümcü birer konuşma yapacak.

Konuşmalardan sonra Aykırı Kumpanya isimli müzikal gösterisiyle Enver Aysever sahne alacak.

Aysever'in ardından birbirinden güzel şarkılarıyla Yeni Türkü sahne alacak.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz yaptığı açıklamada “1919’da Samsun’dan başlayan Milli Mücadele’yi bu memleketin gençliği kazandı. Şimdi tam 100 yıl sonra, 2019’a giderken görüyoruz ki bize dayatılan değil, bağımsız, korkusuz ve özgür bir geleceği yani gerçek cumhuriyeti gençler kazanacak. İşte bu hedefle cumhuriyetimizin yüzüncü yılına göz dikenlere karşı kazanacağımız zaferin ilk adımı olan buluşmamızda sizi de görmekten mutluluk duyacağız. Çünkü başka bir gelecek için, bize bir zafer gerek” diye konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları