loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li gençlerden mobil uygulama

CHP'li gençlerden mobil uygulama
Tarih: 19.10.2019 - 17:07
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü Türkiye’de bir ilke imza atarak bir ilçe örgütüne ait ilk mobil uygulamayı hayata geçirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü üyesi gençler akıllı telefonlarda kullanılabilecek bir mobil uygulama geliştirdi.

Uygulamayı telefonuna indiren herkes parti örgütünden haberleri ve duyuruları anında telefonunda görebilecek. Konu ile ilgili bilgi veren CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar: “Partimiz üyesi genç arkadaşlarımız yazılım konusunda tecrübelerini uygulayabilecekleri bir yazılım fikri ile geldiler. Bizler de hem yönetimimiz hem de kadın kollarımız ile toplantılar yapıp ihtiyaçlarımızı belirledik. Onlar da fikirlerini ortaya koydular. Bu mobil uygulama Türkiye’de ilk ve tek bir ilçe örgütünün kendine ait uygulaması. Bu açıdan genç arkadaşlarımızla gerçekten gurur duyuyoruz. Hepimizin emekleriyle daha güzel projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu talimat verecek

Mobil uygulamayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduklarını da belirten CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar: “Son Ankara ziyaretimizde Sayın Genel Başkanımıza bu projeyi tanıttık. Kendisi çok memnun oldu ve yakından ilgilendi. ‘Biraz kullanılsın, kullanıcıların bildirimlerini ve önerilerini alıp geliştirin. Daha sonra tüm il ve ilçe örgütlerimizin de kullanması için talimat vereceğim” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları