loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li gençlere 'laiklik' şikayeti

CHP'li gençlere 'laiklik' şikayeti
Tarih: 28.04.2016 - 12:21
Kategori: Gündem

Tokat'ta mahalle duvarları ve otobüs duraklarına sprey boya ile 'Laik Türkiye' yazan CHP Gençlik Kolları üyesi gençler şikayet üzerine ifadeye çağrıldı.

Tokat'ta  mahalle duvarları ve otobüs duraklarına sprey boya ile 'Laik Türkiye' yazan CHP Gençlik Kolları üyesi gençler şikayet üzerine ifadeye çağrıldı.

Tokat'ta CHP Gençlik kolları üyesi bir grup önceki akşam, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklik ile ilgili söylediği "Laiklik yeni anayasada olmamalı" sözlerine tepki amacıyla Yeşilmak Mahallesi'nde bulunan bir lisenin duvarına ile otobüs duraklarına sprey boyayla 'Laik Türkiye' yazdı. 

Bazı kişilerin şikayeti üzerine CHP Tokat Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu, yönetim kurulu üyeleri Bülent Çakır, Umutcan Mutlu Karşıyaka Polis Amirliği'ne çağrıldı.

Burada 'kamu malına zarar vermek'ten dolayı ifade veren CHP'li gençler ardından serbest bırakıldı. Başkan Kocaoğlu, "Korku yok, sinmek yok, yılmak yok. Laiklik Türkiye'dir" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları