loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Günaydın'dan Erdoğan'a: 'Ne yaptınız da çiftçi sayısı 2,8 milyondan 2,1 milyona düştü?

CHP'li Günaydın'dan Erdoğan'a: 'Ne yaptınız da çiftçi sayısı 2,8 milyondan 2,1 milyona düştü?
Tarih: 21.11.2019 - 15:50
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi Gökhan Günaydın AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tarım Orman Şurası sonrası açıklamalarını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuştu. Erdoğan şura sonrası yaptığı açıklamada "Küçükbaş sürü büyütme projesi kapsamında sürüye katılan hayvan başına ilave 100 lira destek vereceğiz. Miras mevzuatını geliştirerek tarım arazilerinin bölünmesi sorununa kalıcı çözüm getireceğiz. Besilik hayvan için kasım ayı ile beraber yeni ithalat müracaatı almıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. CHP'li Günaydın Erdoğan'a şu soruları sordu: "Ne yaptınız da, iktidarınızda çiftçi kayıt sistemindeki çiftçi sayısı 2,8 milyondan 2,1 milyona düştü? Çiftçimiz 34 milyon dönüm alanı ekmekten neden vazgeçti?

Son üç Tarım Bakanı'nız; Faruk Çelik, Eşref Fakıbaba ve Bekir Pakdemirli'nin, Bakan olmadan önce tarımın t'si ile bir ilgileri var mıydı?"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları