loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı

CHP'li Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 19.09.2022 - 09:17
Kategori: Gündem

25. ve 26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen için TBMM'de resmi cenaze töreni düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de cenaze törenine katıldı. Pekşen'in cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.

25. ve 26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı. Haluk Pekşen için TBMM'de resmi tören düzenlendi.

Törene, Pekşen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, CHP parti yöneticileri, eski ve yeni çok sayıda milletvekili katıldı.

Haluk Pekşen'in cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Pekşen'in cenazesi, TBMM'de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisi'ne getirildi. Öğle namazının ardından Pekşen'in cenaze namazı kılındı.

Buradaki cenaze törenine, Pekşen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP parti yöneticileri, eski ve yeni çok sayıda milletvekili katıldı.

İKİ DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTI

1961'de Trabzon Yomra'da doğan Pekşen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık ve öğretim üyeliği yapan Pekşen, çok sayıda sivil toplum örgütünün kuruluşunda ve yöneticiliğinde bulundu.

25. ve 26. dönem CHP Trabzon Milletvekilliği görevinde bulunan Pekşen, evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları