loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Hamzaçebi, kentsel dönüşüm mağdurları ile yetkilileri görüştürdü

CHP'li Hamzaçebi, kentsel dönüşüm mağdurları ile yetkilileri görüştürdü
Tarih: 27.03.2021 - 12:47
Kategori: Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi Güngören'de Tozkoparan, Mehmet Nesih Özmen ve Küba mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduru yurttaşları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'le görüştürdü.

Daha önce Güngören'in Tozkoparan, Mehmet Nesih Özmen ve Küba mahallelerinde kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımlarından dolayı vatandaşların mağdur edilmesi gibi sorunları verdiği kanun teklifi ve basın açıklamaları ile gündeme getiren CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi  bu kez kentsel dönüşüm mağdurlarını yetkililerle bir araya getirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi beraberindeki kentsel dönüşüm mağdurları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ile toplantı gerçekleştirdi. 

Yaplıan görümeye ilişkin paylaşımda bulunan Hamzaçebi "Güngören Tozkoparan ve Mehmet Nesih Özmen (Küba) mahallelerinin kentsel dönüşüm sorunları konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Vedad Gürgen ve çalışma arkadaşları ile yararlı bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmaların olumlu sonuçlanmasını diliyorum" ifadini kullandı. 

 

İlgili haber için tıklayınız: CHP'li Hamzaçebi kentsel dönüşüm mağduru halkla bir araya geldi

 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları