loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Hamzaçebi'den Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a ziyaret

CHP'li Hamzaçebi'den Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a ziyaret
Tarih: 17.06.2021 - 16:57
Kategori: Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

Aydın’ın Didim ilçesinin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, geçtğimiz gündelerde bir kafede arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluşmuş, Atabay, yemek yediği sırada arkadan gelen 5 kişinin saldırısına uğramıştı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren saldırganlar bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalmıştı. 

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin hedefindeydi. Sahibi oldukları haber sitelerinde Atabay'a karşı kampanya başlatan Özışık kardeşlerin, Atabay’ın izin vermediği kanunsuz otelin sahipleriyle görüşürken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi saldırı sonrası Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay''a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yaptığı ziyarete dair paylaşımda bulunan Hamzaçebi şu ifadeleri paylaştı: "Rant çeteleri, mafya bozuntuları ve işbirlikçilerinin yıldırmak istediği Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ettim. Başkanımızın yanındayız. Didim’i bu çetelerden temizleyeceğiz. Kirli ilişkilerin sahipleri hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir"

Hamzaçebi daha sonra CHP Didim ilçe örgütünü ziyaret etti. Paylaşımında CHP Didim ilçe örgütüni ziyaret ettiğini belirten CHP'li Hamzaçebi, "Belediye Başkanımıza yapılan saldırı ile ilgili görüşlerimizi paylaştık. Bugüne kadar atılan onca iftira ve yapılan saldırılara karşı Belediye Başkanlarına sahip çıkan İlçe Örgütümüze ve Didimliler’e çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları