loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Hüseyin Çerit hayatını kaybetti

CHP'li Hüseyin Çerit hayatını kaybetti
Tarih: 21.06.2021 - 10:15
Kategori: Yaşam

12 Eylül faşist darbesi geldiğinde CHP gençlik kolları genel sekreteri olan Hüseyin Çerit, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

CHP’nin 1974 ve 1977 seçimlerinde gençlik örgütlenmesinin önemli bir rol üstlenen Hüseyin Çerit, 12 Eylül faşist darbesi geldiğinde CHP gençlik kolları genel sekreteri olarak görev yapıyordu. 

CHP'de ve demokrasi mücadelesi veren kurum ve kuruluşlarda bir çok görevde bulunan Hüseyin Çerit için cenazesi Adana, Ceyhan, Cihanbekirli köyünde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile köyüne defnedilecek.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş paylaşımında; "CHP'nin efsane gençlik kolu kuşağının bir ismini daha kaybettik... Hiçbir koşulda mücadeleden ve örgütlü yaşamdan kopmadı Çok sevdiğim bir dostumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim... Sensiz efsane gençlik toplantıları eksik ve tatsız olacaktır Emeğin mücadeleden unutulmayacaktır"

Hüseyin Çerit daima demokrasi, adalet, toplumsal mücadelelerde ön saflarda oldu. Hüşeyin Çerit geçmiş ve gelecek arasında köprü görevi yaptı.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer paylaşımında; Ceyhan Eski İlçe Başkanımız Hüseyin Cerit ağabeyimizin hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, parti camiamıza; baş sağlığı ve sabır dilerim."

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin; Adana-Ceyhan Eski İlçe Başkanımız, önceki dönem Ceyhan Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Cerit ağabeyimizin hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Başkanımıza Allah’tan rahmet,ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve parti camiamıza sabır ve baş sağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut; Geçmiş dönem Ceyhan İlçe Başkanımız, değerli partilimiz Hüseyin Cerit'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli yakınları ve ailesine, partililerimize başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut; Ceyhan önceki dönem İlçe Başkanımız, yol arkadaşımız, ağabeyimiz Hüseyin Cerit’i kaybettik. Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Ailesinin ve partimizin başı sağ olsun.

CHP Ceyhan ilçe başkanlığı yaptığı paylaşımda; "Önceki dönem ilçe başkanlarımızdan Hüseyin Cerit geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Eski ilçe başkanımıza Allah'tan rahmet sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyoruz. Cenazesi 21.06.2021 Pazartesi(Bugün) öğle namazına müteakip cihanbekirli Mahallesi'nde defin edilecektir." denildi.

istanbulgercegi.com aile olarak Hüseyin Çerit'e Allah'tan rahmet ailesi, dostları ve CHP ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları