loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li il genel meclisi üyesi Ozan Sarısoy; AKP Sinop ve Ayancık'a hizmeti engelliyor

CHP'li il genel meclisi üyesi Ozan Sarısoy; AKP Sinop ve Ayancık'a hizmeti engelliyor
Tarih: 03.10.2019 - 20:24
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Ozan Sarısoy, Sinop ve Ayancık için yapılacak yola AKP üyelerinin oy birliği ile reddetmesine isyan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Ozan Sarısoy; Sinop, Ayancık'ta vatandaşlar tarafından kullanılır duruma getirilmesi istenen yol için meclise getirdiği önergenin AKP'li il genel meclisi üyelerinin oy birliği ile reddetmelerine isyan etti.

CHP Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Ozan Sarısoy yaptığı bir açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi.

CHP'li Sarısoy;

"03 Ekim 2019 Perşembe günü yapılana Sinop İl Genel Meclisi toplantısında, Sinaop ili Ayancık ilçesi MustafaKemalpaşa köyü çiğer mahallesi ve gerdan Mahallesi arasındaki yolun daha iyi ve kullanılır hale gelip hizmet alınabilmesi için Yol Ağına alınması talebimiz Ayancık AKP il genel meclis üyesi sayın Erkan Örnek tarafından engelenmiştir.

Meclis açılışından bu güne kadar bütün kararlar oy birliği ile alınmıştır. İlk defa oy birliği bozulmuş oldu! Talep CHP'li il genel meclisi üyesi Ozan Sarısoy tarafından istendiği için oy çokluğu ile reddedilmiştir. Halbu ki istandiğinde talep gündeme alınıp komisyona havale edilip teknik ekip tarafından incelenip olumlu veya olumsuz rapor hazırlanabilirdi. Hiç biri öngörülmeden Reddedildi.

Sen yaptırdın ben yaptırdım mantığı ile güç bizde istediğimizi yaparız istemediğimizi yapmayız keyfiyeti ile millete hizmet edilmez. Seçim bitmiştir Ayancuk hepimizin Sinop hepimizin takdir siz vatandaşlarımızın. saygılarımla" dedi...

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları