loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li İnce, Başakşehir'deydi

CHP'li İnce, Başakşehir'deydi
Tarih: 25.06.2012 - 16:52
Kategori: Yerel

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Başakşehir örgütünün düzenlediği toplantıda yaptığı konuşma yaptı...

CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı ‘nın Başakşehir Olimpia Düğün salonunda düzenlediği toplantıya Başakşehir halkından yoğun ilgi vardı. 1200 kişilik salonda ayakta dinleyicilerin olması dikkati çekti. Muharrem İnce’yi pür dikkat sıkılmadan dinleyenler toplantının sonunda birbirlerine ne kadar etkilendiklerini, Muharrem İnce’nin konuşmalarının ne denli akıcı olduğunu ve onu dinlemenin ne kadar zevkli olduğundan bahsettiler.

İlçe başkanı Özgür Karabat’ın açılış konuşmasının ana teması Başakşehir Belediye’sinin hizmetleri ve uygulamaları üzerine kuruluydu. Belediye başkanının belediye bütçesine hakim olmadığını, bütçenin nereye ve ne kadar kullanıldığından haberdar olmadığını belirten Karabat konuşmasında verilen hiçbir soru önergesinin cevaplanmadığını, iman yarabbi diyerek göreve gelenlerin imar yarabbi diyerek rant peşinde gittiklerini belirtti.


İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı yaptığı konuşmada örgütüne birlik mesajı verdi; 

”AKP nin maskesini düşürmek bizim görevimizdir, CHP nin görevidir. Biz iktidarı isteyen bir örgütüz. İktidar; çalışmayı, özveriyi, fedakarlığı, yoldaşlarına sahip çıkmayı, CHP’li olanı CHP‘li olmayandan yeğ tutmayı gerektiriyor. 

AKP ile aramızda 15 milyon oy farkı var. Bu farkı kapatmamız için vatandaşa dokunmamız gerekiyor, vatandaşın derdini bilmemiz, anlamamız, ona çare olmamız gerekiyor. İstanbul’ u Sayın Topbaş değil AKP il başkanı yönetiyor. Benden olanla benden olmayan diyerek ülkeyi ayrıştırıyorlar. Ülkeyi yanlış uygulamalardan temizlemek 4 yılda mümkün değildir. 

En az 3-4 kez iktidar olmamız gerekiyor. AKP sayısal çoğunluğunun karşısında ne kadar muhalefet yapsak ta kararların meclisten geçmesini engelleyemiyoruz. Biz muhalefetimizi sokağa indirmeliyiz. Mücadelemiz daha da ağırlaşacak ve sertleşecektir. Parti içinde kavga varmış görünümü veren arkadaşlarımızın kulağını çekmemiz gerekiyor. Yek vücut olmalıyız. O zaman iktidar yolumuz daha da kısalır. Siz Başakşehir’ lilerin görevi Başakşehir’ de başakları hasat etmektir.” dedi.

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce konuşmasında şunlara değindi; 

“Ülke 93 yıl öncesiyle aynı koşullara döndü. 1919 -1920 lerde halk güçbirliği yaptı. Şimdi siz de askerden darbe beklemeyin asker kendini kurtaramıyor. Siz kurtaracaksınız. Kimimiz Türk, kimimiz Kürt, Alevi, Sünni, çerkez, lazız ama hepimiz bu ülkenin bir parçasıyız.

Ben Cumhuriyeti nasıl sevmem? Cumhurbaşkanı torunuyla bir çobana aynı imkanı tanıyan bir rejimi nasıl sevmem. Bunlar Atatürk’ e dua edecekleri yerde 5 vakit küfür ediyorlar. Ben ne dindara, ne kindara bu ülkede bir tek kesime kızıyorum. Dönek solculara kızıyorum. 

Türkiye’ de gelmiş geçmiş en büyük kumarcı AKP‘dir.İddia yı onlar buldu, şans topu, sayısal, süper loto hepsini bunlar çıkardı. Beygirler artık 7 gün koşuyor, gündüz yetmiyor gece de koşuyor. Türkiye‘de kumar AKP iktidarından bu yana 7 kat arttı. Bunların Müslüman geçindiklerine bakmayın. Dinimizde içki haramdır, kabul. İçki içen sarhoş olur. Evet ama dinimizde yetim hakkı , kul hakkı yemek te haramdır. 

Yetim hakkı yiyenlerde içiki içenler gibi sarhoş olsalardı AKP‘lilerin hiçbirisi ayakta duramazdı. Solganımız şu olacak;  Eski partini bırak ta gel, okunmuş mektupları yak ta gel, Türkiye ne halde bak ta gel, ampulü patlat da gel.”


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları