loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li İnce Erdoğan'la fena dalga geçti

CHP'li İnce Erdoğan'la fena dalga geçti
Tarih: 11.02.2012 - 20:56
Kategori: Siyaset

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de herkesle kavgalı olduğunu belirtti

ANKA’ya konuşan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan’ın Türkiye’de kavga etmediği kimse kalmadığını belirterek, şöyle dedi:

"Türkiye’de herkesle kavgalı. Şimdi dışa açıldı, Suriye ile kavga ediyor. Rum kesimiyle kavga ediyor. Ben bunun gezegenlere açılacağından da kuşkum var. Daha bir açılım daha yaparsa egoları öyle yüksek seviyeye geldi ki artık Tunceli’yi, Hakkari’yi unuttu, Mersin’le, Edirne’yle uğraşmıyor artık, Gazze, Washington, Yeni Zelanda, büyük düşünürken Merkür, Jüpiter derse de şaşırmayacağım."

-"TÜRKİYE YANIYOR, BU ŞOV PEŞİNDE"-


"Türkiye yanıyor, canımız yanıyor, bu şov peşinde" diyen İnce, "Bunların ömrü izin almakla geçti. Yok insansız hava uçağı için izin, hava harekatı için, ömrü izin almakla geçti" şeklinde konmuştu.

MİT-PKK görüşmesi iddialarına da İnce, "PKK-MİT görüşmesi değil ki bu. Adam o zaman MİT Başkanı mı, hayır değil. Görevi ne, Başbakan’ın özel temsilcisi. O zaman Başbakan’ın özel temsilcisi görüşmüşse PKK’yla Başbakan görüşmüş demektir. Bu Tayyip Erdoğan PKK görüşmesidir. Görüşme budur. Çok net, ortada" dedi.

-"BİR KASET DAHA DÜŞER ORTAYA"-

İnce, yakında protokol metninin de çıkacağını belirterek, "Yakında çıkar, bir kaset daha düşer ortaya, protokol yaptılar" dedi. İnce, "Şehide kelle diyen Başbakan’ın vatandaşa adet diyen İçişleri Bakanı" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları