loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Kadınlar Aylık Değerlendirme Yaptı

CHP'li Kadınlar Aylık Değerlendirme Yaptı
Tarih: 11.02.2012 - 22:28
Kategori: Özel Haberler

CHP Kocaeli Kadın Kolları Aralık ayı değerlendirme toplantısını il başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ayın gelişmelerinin değerlendirilmesiyle başlayan gündem, her ay gelen raporların, Ocak ayından itibaren internet üzerinden gönderilmesi için yapılan çalışmada konuşan Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Fatma Gediksiz,  yeni ilçe başkanını arkadaşlarına tanıttı ve Gebze Kadın kolu ilçe başkanı Kıymet Ayan'a başarılar diledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması talebine de değinen Fatma Gediksiz, “Genel başkanımız ‘Ak’ olduklarını iddia edenlerden daha temiz bir siyaset izlediği için ne yapacaklarını bilemiyorlar. Bütün CHP milletvekilleri dokunulmazlıklarının kaldırılması için meclise dilekçe verecekler, aslında 550 milletvekili de bunu yapmalıdır” diyerek “Bizi korkutamazlar, yıldıramazlar. İşte bu gün dahi biz CHP Kadınları bu soğuk havada Darıca'dan, Kandıra'dan, Karamürsel’den ve diğer ilçelerden gelip partimizin bize verdiği görevleri yapmak için burada buluştuk ve çalışıyoruz. Bu gün iletişim üzerine bir gündem belirledik, yarın başka bir yapılanma çalışmamız olacak. CHP Kocaeli kadınları olarak hepimiz partimizi bir adım daha ileriye taşımak adına ne görev verilirse yaptık, yapıyoruz ve yapacağız” şeklinde ifade etti. 

Toplantının sonunda toplantıya katılan tüm kadın kolları yöneticilerine teşekkür eden Gediksiz, ilçelerle koordineli bir şekilde çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları