loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li kadınlardan Kurultay tartışması yapanlara çağrı; Hedefimiz Türkiye'nin geleceğidir!

CHP'li kadınlardan Kurultay tartışması yapanlara çağrı; Hedefimiz Türkiye'nin geleceğidir!
Tarih: 21.07.2018 - 08:23
Kategori: Kadın

CHP Çiğli Kadın Platformu üyeleri CHP'de yaşanan Kurultay Tartışmalarına tepki gösterdi ve bir çağrı yayımladı...

CHP Çiğli Kadın Platformu üyeleri çağrılarında;

ÇAĞRIMIZDIR!!!

Biz CHP’li Kadınlar 24 Haziran’dan bu tarafa partimizde yaşanan anlamsız çatışmayı çıkaranlara DURUN, ARTIK SUSUN demek; sesimizi onlardan daha gür çıkarabilmek için bir araya geldik. Partimiz öyle bir hale getirildi ki, yazılı basında “ CHP ‘de Kılıçlar Çekildi” sür manşetleri atılmaya veya haddini bilmez kişiler de partimiz hakkında yorum yapmaya başladı endam göstere göstere.

Kıymetli parti büyüklerimiz, arkadaşlarımız, gençlerimiz bizlerin sesini duymamazlık yapamazsınız, kulaklarınızı tıkayamazsınız. Bizler, partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “ İki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ülküsünden yola çıkarak partimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Var mı başka dayanacak dalımız?

24 Haziran’dan bu tarafa evimizde bir sorun var. Sorunumuzu babamız duymamazlıktan gelirse kardeşimiz her şeyi her yerde konuşursa, bilinmeyen bir el gelir, evin içini karıştırır. Sonra da kenara çekilir kıs kıs güler. Babamız ve kardeşimize çağrımızdır. Bir araya gelin KONUŞUN, ANLAŞIN, KUCAKLAŞIN ki, dost düşman görsün. Türkiye için yapacak o kadar çok işimiz varken, gün ayrışma, sosyal medyada birbirimize hakaret etme, yazılı ve görsel basında boy gösterme günü değildir. Babamız babalığını, kardeşimiz kardeşliğini hatırlamalıdır.

Siyasi olarak o kadar doluyuz ki yazacak ve söyleyecek çok şeyimiz var. Ancak son söz olarak başlayan bu sürecin, hukuk ve adalet anlayışı ile sürüncemede bırakılmadan tamamlanması ve sonuca herkesin saygı göstermesidir. Birlik ve beraberlik içerisinde yaklaşan Yerel Seçimlere hazırlanmamız gerekir. CHP’ye güvenini kaybetmiş, sandığa gitme duyarlılığını yitirmiş, demokrasiye olan inancını ve saygısını sıfırlamış milyonlarca insan var. Bunları tekrar kazanıp ve daha fazla oy alabilmemiz için politikalar geliştirmeliyiz. CHP’nin altı okuna ve temel ilkelerine dokunmadan, tüzükte dahil her şeyi sil baştan yenilememiz gerekiyorsa, cesurca yenileyelim. Günlerce oturup tartışalım kendi içimizde; kimseyi küstürmeden, kimseyi şucu bucu diye ayrıştırmadan, itham ve tehdit etmeden. CHP’ye oy veren ve CHP’ye üye olan herkesin bunları söyleme ve de isteme hakkı vardır. Bizim kaygımız koltuk değil Vatan kaygısıdır.

Eğer sesimizi duymazsanız, tarihin biz kadınlara yüklediği görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Herkes aklını başına toplasın.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR!

Kaynak : Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Seniye Nazik Işık

Sevgiyi, saygıyı haturlatan, gerçekten evin içindeki batışın, huzurun memleket için önemine dikkat çeken bir açıklama yapmışsınız. Kutluyorum.

22.07.2018, 07:53
Ergül

"Benim iki büyük eserim var.
Biri TÜRKİYE CUMHURİYETİ
diğeri de CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Rica ediyorum bu iki büyük esere sahip çıkalım.Bir anne bir anneanne bir teyze bir kadın olarak rica ediyorum.Hatta yalvarıyorum artık yeter.

21.07.2018, 16:54
Yorum Yap

Facebook Yorumları