loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Karabat: İstanbul seçiminin rövanşı alınıyor

CHP'li Karabat: İstanbul seçiminin rövanşı alınıyor
Tarih: 27.06.2019 - 12:59
Kategori: Gündem

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 28 Haziran Cuma günü saat 10.00’da İstanbul Adliyesi’nde 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

CHP’li Karabat açıklamasında: “İstanbul İl Başkanımız Sayın Kaftancıoğlu montaj tweetler gerekçesiyle cezalandırılmak isteniyor. Herkes bilsin ki İl Başkanımız yalnız değildir. Bu yargılamalarla ne başkanımızı ne de örgütümüzü yıldıramazsınız. Dün olduğu gibi bugün de tüm örgütümüzle başkanımızın yanında olacağız.” dedi.

İSTANBUL SEÇİMİNİN RÖVANŞI ALINIYOR

Bu davayı bir rövanş alma olarak değerlendiren Karabat: “Sayın Kaftancıoğlu her gün medyada sayısız hakaret ve tehditle karşı karşıya kalıyor. İktidar sözcüleri, başkanımızı sürekli hedef gösteriyor. Ne hikmetli bir yargı sistemimiz var ki bunları hiç görmüyor. Ama 2012’de atıldığı iddia edilen tweetleri yargılama gerekçesi haline getirebiliyor.” dedi.

Karabat, iktidarın seçimlerdeki başarısızlığının sebeplerini tespit edeceği yerde aynı zehirli dil ve yaklaşımlarla yönetme anlayışında ısrar ettiğini belirterek, bir kumpas davasıyla karşı karşıya olduklarını iddia etti.

“Dün olduğu gibi bugün de kumpas davalarının ardı arkası kesilmiyor. Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini FETÖ ile irtibatlandıran anlayış CHP’li yöneticileri de kriminalize etmekten geri durmuyor. Hepimiz biliyoruz ki gün gelir kumpas davaları çöker ve bundan en büyük zararı da ülkemiz görür.” diyen Karabat, yarın görülecek dava için tüm kamuoyunu destek vermeye çağırdı. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları