loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Koç'tan AKP ve MHP'ye: Vallahi de billahi de sizin yatacak yeriniz yok

CHP'li Koç'tan AKP ve MHP'ye: Vallahi de billahi de sizin yatacak yeriniz yok
Tarih: 21.06.2019 - 10:38
Kategori: Gündem

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, hükümetin verdiği özel izinle İmralı'ya giden Doç. Dr. Ali Kemal Özcan'ın canlı yayında Öcalan'ın mektubunu paylaşmasına tepki gösterdi.

Hükümetin verdiği izinle İmralı Cezaevi’nde Abdullah Öcalan’la görüştüğünü ve Öcalan’a ait olduğunu söylediği bir mektubu paylaşan Doç. Dr. Ali Kemal Özcan  Öcalan için “Yerli ve milli bir şahsiyettir” ifadelerini kullanmıştı. Ali Kemal Özcan, mektupta Abdullah Öcalan’ın İstanbul seçimlerinde HDP’den ‘tarafsız çizgide ısrar edilmesini’ istediğini öne sürmüştü. 

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç da akademisyen Ali Kemal Özcan'ın bu açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından AKP ve MHP'yi "PKK’nın başından devletin resmî ajansı aracılığı ile mektup okutmakla suçladı. CHP'li Koç AKP ve MHP'yi hedef alarak "Düne kadar CHP,İYİ PARTİ ve SAADET PARTİSİNİ,PKK ile işbirliği yapmakla suçla, Bugün PKK’nın başından devletin resmî ajansı aracılığı ile mektup okutmaya kalk. Vallahi de billahi de sizin yatacak yeriniz yok. Bir de mitil vardı İst’a yayıldığı söylenen;ortada duruyor mu hala?" dedi. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları