loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Şencan: Gaziantep Hükümet Konağı depreme dayanıksızsa neden bu kadar para harcadınız?

CHP'li Şencan: Gaziantep Hükümet Konağı depreme dayanıksızsa neden bu kadar para harcadınız?
Tarih: 26.01.2021 - 17:20
Kategori: Gündem

Gaziantep-Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan, 5 milyon TL harcanarak tadilatı yapıldıktan sonra depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılması planlanan Gaziantep Hükümet Konağı ile ilgili "Depreme dayanıksızsa neden bu kadar para harcadınız?" sorusunu sordu. ...

 ‘Depreme dayanıksız’ gerekçesi ile yıkılması planlanan Gaziantep Hükümet Konağının bulunduğu alan Milet Bahçesi'ne dahil edilecek. Yeni Valilik binası ise Fevzi Çakmak Bulvarı’nda bulunan kamu kurumlarının yerine yapılacak. 25 yıldır kullanılan Gaziantep Valiliği bir süre önce milyonlarca lira harcanarak tadilat görmüştü.

Gaziantep-Şahinbey Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Hasan Şencan konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gaziantep Valiliği Hizmet Binasının giriş kapısına 2013’te doğal taş, bazalt kullanılarak 1milyon TL ve toplamda 5 milyon TL harcandığını belirten Şencan "Valilik burayı 1Mayıs2021’e kadar boşaltın kararı verdi.Depreme dayanıksızsa rapor nerede, neden bu kadar para harcadınız.Yazık halkın parasına" diyerek tepki gösterdi. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları