loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Şevkin, bakanları göreve çağırdı: İflas ve icralık vatandaşlar için önlem alacak mısınız?

CHP'li Şevkin, bakanları göreve çağırdı: İflas ve icralık vatandaşlar için önlem alacak mısınız?
Tarih: 15.05.2019 - 14:27
Kategori: Ekonomi

CHP Milletvekili Müzeyyen Şevkin, icra yükü ve iflasla mücadele eden milyonlarca insanın sorununu TBMM’ye taşıyarak, bakanlara seslendi: "Her 3 kişiden 1'inin icra takibiyle karşı karşıya kaldığı bu ortamda ocaklara ateş düşüren icra ve iflaslarla ilgili bir önlem almayı düşünüyor musunuz?"...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Türkiye’de ve Adana’da icra dosyalarıyla mücadele etmek zorunda kalan vatandaşlar için Meclis'e soru önergesi verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel kurulunda milyonlarca vatandaşın icralık olduğuna işaret eden Şevkin, Türkiye genelinde ve özellikle Adana’da üretimsizlikten kaynaklanan yoğun işsizliğin vatandaşları icra yüküyle karşı karşıya bıraktığını vurguladı.

MAAŞLAR ERİYOR!

Market ve pazar fiyatlarındaki olağanüstü artış, enflasyonla birlikte sürekli artan döviz kurunun da özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşların maaşlarının erimesine neden olduğuna dikkat çeken Şevkin, Meclis huzurunda kabineyi oluşturan tüm bakanlıkları göreve çağırdı.

"ÖNLEM ALACAK MISINIZ?"

Vatandaşların, daha çok borçlanarak hayatlarını idame ettirebilmenin yollarını aradığını ancak borçlarını ödeyemeyenlerin büyük bölümünün icra yüküyle karşı karşıya kaldığını söyleyen Şevkin, “Meclis huzurunda tüm bakanlara sormak istiyorum. Her 3 kişiden 1'inin icra takibiyle karşı karşıya kaldığı bu ortamda ocaklara ateş düşüren icra ve iflaslarla ilgili nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz ya da düşünüyor musunuz?” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları