loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li vekil açıkladı: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın daire başkanı, TÜPRAŞ'ın yönetim kurulu üyeliğinden 52 bin TL aylık alıyor

CHP'li vekil açıkladı: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın daire başkanı, TÜPRAŞ'ın yönetim kurulu üyeliğinden 52 bin TL aylık alıyor
Tarih: 24.05.2021 - 09:11
Kategori: Gündem

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kılınç'ın TÜPRAŞ yönetim kurulundan aldığı maaşı açıkladı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, daha önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı ve Yönetim Kurulunun, Cumhubaşkanlığı İdari İşler Başkanının, Vakıflar Genel Müdürünün, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısının, Turkcell ve KARDEMİR yönetim kurullarında görev yapan AKP'li bürokratların birden fazla yerden aldıkları maaşlar ile Cumhurbaşkanlığına alınan 3 Mercedes'in fiyatını belgelerle açıklamıştı.

Yavuzyılmaz bu defa da Hazine ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kılınç'ın TÜPRAŞ'ta yönetim kurulu üyesi olduğunu ifşa etti.

Yavuzyılmaz'ın paylaştığı bilgiye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kılınç aynı zamanda TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Üyesi. Kılınç daire başkanlığından aylık 12 bin 500 TL maaş alırken TÜPRAŞ'tan da aylık 52 bin TL alıyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları