loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'liler Güvenli İletişime Geçiyor

CHP'liler Güvenli İletişime Geçiyor
Tarih: 11.02.2012 - 22:19
Kategori: Özel Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, il başkan yardımcılarına ve 39 ilçe başkanına mesajlaşma trafiği takip edilemeyen BlackBerry telefon dağıttı.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, bugün Şişhane’deki İl Başkanlığı’na davet edilen ilçe başkanlarıyla il başkan yardımcılarına yeni telefonlarını verdi. 

Dağıtılan telefonların CHP’nin teknolojiyi daha yoğun ve daha güvenli kullanması açısından sembolik bir adım olduğunu vurgulayan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Telefon konuşmalarını takip edebiliyorlar ancak bu telefonlardaki mesajlaşmayı takip edemiyorlar. Dolayısıyla kendi iç haberleşmemiz daha güvenli hale gelecek. Bu özelliği sebebiyle dünyanın tüm dikta rejimlerinde yasaklandı. Anında ve güvenli haberleşme olanağına sahip olacağız” dedi. 

İl Başkanı Salıcı, salı günü İstanbul İl Örgütü’nün Taksim’de düzenlediği ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hazırlanan fezlekenin protesto edildiği eylemi de değerlendirdi. 

Geldiği noktada AKP’ye yalnızca iktidar olmanın yetmediğini artık bir “AKP Devleti” hedeflediğini söyleyen Salıcı, “Önümüzdeki günlerde CHP’yi alanlarda daha çok görecekler. Genel Başkanımızdan başlayan ve CHP’ye yönelen bu pervasız saldırıları yanıtsız bırakmayacağız. Anında yanıtını alacaklar. Bunun için de kendi iç iletişimimizi mümkün olduğunca güvenli hale getireceğiz” diye konuştu.  
 
Telefonlarının dağıtımının ardından ilçe başkanlarına telefonların kullanımıyla ilgili sunum da yapıldı.    

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları