loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Aydın Büyükşehir adayı Özlem Çerçioğlu: Belediye başkanı demek halkla bütünleşmek demek, halkla beraber olmak demek

CHP'nin Aydın Büyükşehir adayı Özlem Çerçioğlu: Belediye başkanı demek halkla bütünleşmek demek, halkla beraber olmak demek
Tarih: 20.03.2019 - 09:44
Kategori: Yurt

CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu'ndan Aydınlılar'a mesaj var: "Belediye başkanı demek halkla bütünleşmek demek, halkla beraber olmak demek. Belediyecilik zor bir şey değil eğer halkın arasında olursanız, halkla bütünleşirseniz çok keyifli."

CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu'nun 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi yayınlandı.

Aydın'dan görüntülerin yer aldığı reklam filminde, Çerçioğlu'nun vatandaşlarla buluştuğu anlara da yer veriliyor.

Çerçioğlu, reklam filminde şu ifadeleri kullanıyor:

"Aydın'ın toprakları Türkiye'nin en verimli topraklarından birisidir. Çiftçimize, köylümüze destek verdik. Tohum desteği, gübre desteği... Ne ihtiyacı varsa yanında olduk. Aradaki aracıları çıkarttık. Hem üretici memnun oldu hem tüketici. Böylelikle kentimiz zenginleşti.

Ben bazen kente belediye başkanı gözüyle bakarım, bazen kadın, bazen de anne gözüyle bakarım.

Belediye başkanı demek halkla bütünleşmek demek, halkla beraber olmak demek. Belediyecilik zor bir şey değil eğer halkın arasında olursanız, halkla bütünleşirseniz çok keyifli."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları