loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Burhaniye adayı Ali Kemal Deveciler, esnafla buluştu

CHP'nin Burhaniye adayı Ali Kemal Deveciler, esnafla buluştu
Tarih: 08.03.2019 - 10:18
Kategori: Yerel

CHP'nin Burhaniye Belediye Başkan adayı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Küçük Sanayi sitesinde esnafla bir araya geldi.

Gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, geceleri ise Burhaniye Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlar ile buluşan Ali Kemal Deveciler, projeleri ile ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.

Deveciler, CHP Belediye Meclis üyesi Tarık Erdil ve Belediye Meclis üyesi adayları ile Sanayi’de esnafla buluştu. Burhaniye Küçük Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret eden Deveciler, başkan Rasim Kızmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Görüşme sonrasında esnafı tek tek ziyaret eden Deveciler, esnafa da umut oldu. Özellikle yoğun yağışlarda esnafların dükkanlarını su bastığını söyleyen sanayi esnafı, Devecilerden yardım istedi.

Ali Kemal Deveciler ise şöyle konuştu: “Merak etmeyin, biz 31 Mart akşamı belediye başkanı olduğumuzda yapacağımız ilk işlerin başında Küçük Sanayi Sitesinin alt yapı sorununu ortadan kaldırmak olacak. Yapacağımız onlarca projemizi vatandaşlarımız ile kısa bir süre sonra broşür, kitapçık olarak paylaşacağız. Projelerimiz arasında Küçük Sanayi Sitesinin alt yapı sorunu ile ilgili yapacaklarımız da var. Allah nasip eder de biz belediye başkanı olduğumuzda kundaktaki bebekten, 70 yaşındaki 100 yaşındaki her vatandaşımız için projelerimiz hazır. Biz Burhaniye’ye oturmak için gelmiyoruz. Burhaniye’nin artık Edremit ve Ayvalık arasında kalmasından bıktık. Biz iddia ediyoruz. Burhaniye her iki ilçemizi de sollayacak ve hak ettiği yere gelecektir. Yine projelerimiz arasında gençlerimiz, ev kadınlarımız, çalışan kadınlarımız için de çok önemli sosyal projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirmek için sizlerden destek istiyoruz.” 

Esnaf ziyaretine CHP Belediye Meclis üyesi adayları, İyi Parti Meclis üyesi ve bazı partililer de katıldı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları