loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer: Mersin'e yatırım yapmaya gelecek yatırımcıyı ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım

CHP'nin Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer: Mersin'e yatırım yapmaya gelecek yatırımcıyı ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım
Tarih: 15.03.2019 - 14:30
Kategori: Yurt

CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer'den Mersinliler'e mesaj var: "Mersin varlık içerisinde yokluk yaşayan bir kent. Buraya yatırım yapmaya gelecek olan yatırımcıyı havaalanında ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım."

CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer'in 31 Mart yerel seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi yayınlandı.

CHP'nin seçim şarkısının eşlik ettiği reklam filminde, Mersin'deki tarım alanları ve Vahap Seçer'in esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği görüntüler yer alıyor.

Reklam filminde Mersinliler'e seslenen Vahap Seçer, şu ifadeleri kullanıyor:

"Mersin varlık içerisinde yokluk yaşayan bir kent. Buraya yatırım yapmaya gelecek olan yatırımcıyı havaalanında ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım.

Hangi siyasi partiden olursa olsun, hangi dünya görüşünden, mezhepten, meşrepten olursa olsun benim kapım açık. Benim bir kitleye kapım kapalı; avantacılara, havada bulup tavada yiyenlere. Ben tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem.

Mersin kimi seçer? Tabii ki Vahap’ı seçer. Daha iyisini mi bulacak?"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları