loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’nin miting sloganı: Milletin Sesi

CHP’nin miting sloganı: Milletin Sesi
Tarih: 29.11.2021 - 12:35
Kategori: Siyaset

CHP 4 Aralık'ta Mersin'de erken seçim talebiyle düzenleyeceği mitingin sloganını belirledi. Mitingin sloganı "Milletin Sesi" oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Haydi meydana” diyerek erken seçim talebiyle 4 Aralık’ta Mersin’den başlatacağı mitinglerin sloganı ve ayrıntıları belli oldu. CHP, mitinglerde “Milletin Sesi” ve “Acil Seçim” sloganlarını kullanacak.

T24'ten Eray Görgülü'nün parti kaynaklarından aldığı bilgiye göre; TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle Mersin’deki mitingin ardından Aralık ayında başka bir miting planlanmıyor. Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı koordinatörlüğünde yürütülecek mitinglere Ocak ayından itibaren devam edilecek. Mitingler, bölgesel olacak ve düzenlendiği ilin çevre illerini de kapsayacak.

Meydanın ismi “Umut” oldu
Bu doğrultuda Mersin’de düzenlenecek mitinge Hatay, Gaziantep, Adana gibi illerden de katılım sağlanacak. Öte yandan Mersin Valiliğinin Cumhuriyet Meydanı’nda mitinge izin vermemesinin ardından miting için Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun yanındaki alanda karar kılınırken, Mersin Büyükşehir Belediyesi, alana “Umut Meydanı” ismini verdi.

İki parti birbirine destek olacak
Parti kaynakları, daha önce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting düzenlemesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nın istendiğini ancak valilik kararının ardından mitingi Umut Meydanı’nda düzenleyeceklerini söyledi. Öte yandan İyi Parti’nin de mitinglere bölgesel olarak devam edeceği ve her iki partinin il örgütlerinin bölgelerinde düzenlenen mitinglere destek olacağı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları