loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Şişli adayı Keskin'den Mecidiyeköy ve Gülbahar Mahallelerine ziyaret

CHP'nin Şişli adayı Keskin'den Mecidiyeköy ve Gülbahar Mahallelerine ziyaret
Tarih: 27.03.2019 - 16:16
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Mecidiyeköy ve Gülbahar Mahallelerini ziyaret etti.

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’ın da eşlik ettiği gezide mahalle sakinleri ve esnafla bol bol sohbet eden Keskin sorunları dinledi, projelerini anlattı. 

Bir mahalle sakini “Kaldırımlar çok dar. Bir de çöp konteynırı koydular. Çocuklarla yola inmeden buradan geçemiyoruz" demesi üzerine Keskin, bu kaldırımların modern bir şehre yakışmadığını söyleyerek “Bırakın engellileri, bebek arabasını yayaların bile burada rahat yürümesi imkânsız. Mahalleli ve esnafla seçimden sonra bir araya gelip nasıl bir düzenleme yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Keskin, ekonomik krizden dolayı zor duruma düştüklerini söyleyen esnafa da “Böyle zamanlarda dayanışma içinde, pes etmeden ilerlememiz lazım. Harcamalarınızı çok düzenli yapmamız, bütçemizi kontrol altında tutmamız gerekiyor" dedi.

Gezi sırasında Şişli Belediyesi Dereboyu Toplum Merkezi'ni de gezen Keskin, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından seçim otobüsüyle Mecidiyeköy ve Gülbağ sokaklarını dolaşan Keskin esnafı ve halkı selamladı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları