loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Şişli adayı Keskin'den Yayla ve Paşa Mahallelerine ziyaret

CHP'nin Şişli adayı Keskin'den Yayla ve Paşa Mahallelerine ziyaret
Tarih: 29.03.2019 - 09:34
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Yayla ve Paşa Mahallelerini ziyaret etti.

Keskin, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’ın da katıldığı esnaf ziyaretinde Paşa Mahallesi’nin nabzını tuttu. Esnafın sıklıkla dar kaldırımlardan dolayı sıkıntı yaşadığını gören Keskin, “Sizlerle bir araya gelip toplantı yapacağız ve bu yolları hem yaya hem esnaf için nasıl verimli hale getirebileceğimizi tartışacağız” dedi.

Mahalledeki birçok konfeksiyon ve boncuk atölyesini gezen Keskin, buralarda çalışan kadınlara projelerini anlattı. Mahalle evlerinde kadınlara el emeklerinin satışı ve üretimi için destek olacaklarını, söyleyen Keskin, buralarda kreş ve meslek edindirme kursları olacağının sözünü verdi. “Böylelikle kadınlarımız hem aile bütçesine katkıda bulunacak hem de sosyal hayatın bir parçası olacaklar” diyen Keskin, verilecek kurslarla nitelikli çalışan sayısının artırılacağını da vurguladı.

Muammer Keskin, ardından Yayla Mahallesi’ndeki esnaf ve mahalle sakinleriyle buluştu. Yayla Mahallesi’nde okul olmadığını ve bunun bu çağda kabul edilemez olduğunu söyleyen Keskin, “Buradaki okul arazisinde bir mülkiyet problemi var. Mazbatayı alır almaz önce bu sorunu çözeceğiz ve okul inşaatını başlatacağız” dedi.

Keskin, gezi sonrasında seçim otobüsüyle mahalleli ve esnafı selamladı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları