loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’ye hakaret eden müftüden geri adım: CHP'nin adını zikrederen hiçbir paylaşımım yok

CHP’ye hakaret eden müftüden geri adım: CHP'nin adını zikrederen hiçbir paylaşımım yok
Tarih: 21.06.2019 - 13:05
Kategori: Gündem

Sosyal medyada CHP'ye yönelik hakaretleri sonrası gelen tepkiler sonrası paylaşımını silen Tekirdağ Süleymanpaşa'da ilçe müftüsü Ayhan Okur geri adım atarak CHP'ye hakeret etmediğini söyledi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi müftüsü Ayhan Okur, sosyal medya hesabında CHP’ye hakaret ederek “Yahudi şapkasını yasa zoruyla Türklere dayatıp takmayanları hapseden CHP. Ayyıldızlı al bayrağımızı kaldırıp kurtbaşlı mavi bayrak getirilmesini öneren CHP. Hitler’den kaçıp bize sığınan 100 bini aşkın Yahudi’ye vatandaşlık veren CHP. Azeri kardeşlerimizi Ruslara teslim edip katledilmelerini izleyen CHP. Osmanlı’dan Selçuklu’ya kadar atalarımıza söven CHP” mesajlarını paylaşmıştı. CHP'de konuyu Meclis gündemine taşımış müftünün görevden alınmasını istemişti. 

TEPKİLER ÜZERİNE SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silen müftü yine sosyal medya hesabı üzerinden hakaret etmediğini söyledi. Müftü Ayhan Okur, bir takipçisinin hakkında çıkan haberleri hatırlatması üzerine verdiği yanıtta "Benim chp nin adını zikrederek hiç bir paylaşımım yok. Sadece kandildekilerin ve emre uslu ile ekrem dumanlının videosunu paylaştım. Yukardaki sözleri asal söylemedim ve öyle sözler kullanmam. Ispat etsinler bu gün görevi bırakırım. 37 yıllık görevliyim hiç bir vaazımda parti adı zikretmemişimdir. Kim vaazımda parti adını söyledi derse iftira etmiştir. bu sözleri söyleyenler ile hem mahkemede hem ahirette hesaplaşacağız inşaallah. 04- 06 YAŞ KURSLARI İLE TEKİRDAĞIN BÜTÜN MAHALLELERİNİ DOLDURDUK . iKİ TANE YATILI HAFIZLIK KIZ VE ERKEK KUR'AN KURSU AÇTIK. BİRİLERİ BUNLARDAN RAHATSIZ OLUYORSA BİR ŞEY DİYEMEM. ÇÜNKÜ BİZİM GÖREVİMİZ BU İŞİMİZİ YAPIYORUZ" dedi. 

İşte müftünün yanıtı:

 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları