loading
close
SON DAKİKALAR

''CHP'ye oy veren defne sakinleri cezalandırılyor''

''CHP'ye oy veren defne sakinleri cezalandırılyor''
Tarih: 02.07.2012 - 14:43
Kategori: Yerel

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Karamürsel İlçe Örgütüyle beraber ilçede bir dizi incelemede bulundu...

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Karamürsel İlçe Örgütüyle beraber ilçede bir dizi incelemede bulundu.


CHP’liler, Misli Çeşme Mevkiinde heyelan sonucunda oluşan yol kayması ve doğalgaz borularıtahribatı ile uzun süre kapalı kalan D-130 karayolunda durumu yerinde inceledi.

 

Daha sonra Tepeköy Altı Defne Mevkiine geçen CHP’liler burada vatandaşların sıkıntıları dinlediler. Karamürsel’in her mahallesine, her sokağına doğalgaz bağlanırken seçim öncesi Defne’ye doğalgaz getirileceği sözü verilmesine rağmen bu sözün tutulmamış olmasının bu durumun siyasi bir tavır olduğunu dile getiren vatandaşlar önümüzdeki kışdoğalgaz sorunlarının çözülmesini istediler.


İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Cumhuriyet Halk Partisine oy verenlerin cezalandırıldığını söyleyerek önümüzdeki yerel seçimlerde Karamürsel Belediyesini CHP’nin alacağını ve hiç kimseye parti ayrımı yapmaksızın hizmet götüreceklerini söyledi. Tepeköylü çiftçilerle de buluşan CHP’liler, yetiştirdikleri ürünlerin pazarlanması ve sevkiyatıyla ilgili sorunları bulunan çiftçilerle fikir alışverişinde bulundu ve sorunlarını çözme konusunda CHP olarak desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve partililer, yaptıkları incelemelerin ardından İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen el sanatları ve resim sergisinin açılışına katıldılar.



 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları