loading
close
SON DAKİKALAR

Cim-Bom'un istediği golcüyü Trabzonspor alıyor

Cim-Bom'un istediği golcüyü Trabzonspor alıyor
Tarih: 12.02.2012 - 13:41
Kategori: Spor

İtalyan spor gazetesi "Corriere dello Sport", Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne Türkiye’den katılacak Trabzonspor’un İtalyan devi Juventus’un elden çıkarmak istediği Brezilya asıllı İtalyan golcü Amauri Carvalho de Olivera ile ilgilendiğini yazdı.

Gazetenin internet sitesindeki haberde, Türkiye’deki transfer döneminin 5 Eylül’de sona erdiği okuyuculara hatırlatılarak, Juventus’un elinden çıkarmak istediği 31 yaşındaki Amauri’ye Trabzonspor’un talip olduğu bildirildi.

Türkiye’de devam eden şike soruşturması nedeniyle bu sezon Fenerbahçe’nin yerine Şampiyonlar Ligi’ne katılacağı, grup kuralarından kısa bir süre önce açıklanan Trabzonspor’un "Devler Ligi"ne takviye maksatlı acele bir şekilde forvet arayışında olduğu ifade edildi.

Bu arada haberde, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Juventus’un bir başka golcüsü Luca Toni için girişimde bulundukları öne sürülürken, İtalyan ekibinin kasasına bu oyuncuların satılması durumunda önemli miktarda para girişi olacağı belirtildi.

İtalya’nın bir başka önemli spor gazetesi "La Gazzetta dello Sport"ta çıkan haberde ise Amauri’ye, aralarında Galatasaray, Olympique Marsilya, Palermo, Genoa ve Parma’nın bulunduğu 5 kulübün teklif yaptığı ancak, oyuncunun teklifleri geri çevirdiği kaydedilmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları