loading
close
SON DAKİKALAR

Cinsel fantazili gaspa hapis

Cinsel fantazili gaspa hapis
Tarih: 11.02.2012 - 23:41
Kategori: Yerel

Adana'da parkta oturan Cuma Ekici'nin cebindeki 210 lirayı 'cinsel fantezi' ile almaktan suçlanan kız kardeşler Alev ve Çilem Gezici, 4 yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı

Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Parkı’nda, geçen 4 Nisan’da meydana gelen olayda, iddiaya göre, bankta oturan Cuma Ekici’nin yanına yaklaşan Alev ve Çilem Gezici, su ve sigara istedikten sonra yanına oturdu.

’Aşk vaadiyle dolandırıcılık’ suçundan sabıkalı kız kardeşlerden Alev Gezici, Cuma Ekici’nin bacaklarını okşar gibi yaptı, "Senin üzerine otururum" diyerek etkilemeye çalışıp bu sırada cebindeki 210 lirayı aldı.

Tacizden rahatsız olup ayağa kalkan Cuma Ekici, Alev Gezici’nin kardeşi Çilem’e para verdiğini görüp cebini kontrol ettiğinde parasının çalındığını fark etti. Alev Gezici, parasını isteyen Cuma Ekici’ye, "Seni bıçaklarım. Jilet atarım, yaralarım" diye tehdit ederek kardeşiyle uzaklaştı. Ekici’nin şikayeti üzerine yakalanıp tutuklanan 2 kız kardeş hakkında ’nitelikli yağma’ suçundan dava açıldı.

15’er yıla kadar hapis cezası istenen kız kardeşler, yargılandıkları Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde gasp suçlamasını kabul etmedi. Sanıklardan Alev Gezici, "Ben cebinden 210 lirasını çekerek aldım. Bu parayı emniyette geri verdim. Jilet atarım diye tehdit etmedim" dedi.

Çilem Gezici ise "Kendisi yanımıza oturdu. Ablama ’Çalışıyor musunuz?’ dedi. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmeyince şikayet etmiş" diye konuştu.

İlk duruşmada, kaçma ve delilleri karartma ihtimali olmadığına kanaat getirilerek tahliye edilen sanıklar Alev Gezici ile Çilem Gezici, mahkeme heyeti tarafından, yağma suçundan önce 10’ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Daha sonra sanıklara verilen hapis cezası, soruşturma aşamasında etkin pişmanlık göstererek zararı giderdikleri için 5’er yıla, yargılama sırasındaki davranışları dolayısıyla da 4’er yıl 2’şer aya indirildi. Kardeşler, karar kesinleşirse cezaevine girecek. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları