loading
close
SON DAKİKALAR

Cisco, video paylaşımını kolaylaştırıyor!

Cisco, video paylaşımını kolaylaştırıyor!
Tarih: 12.02.2012 - 18:40
Kategori: Bilim & Teknoloji

Yeni kurumsal içerik paylaşım sistemi ECDS ile kurumsal ağlarda video içeriğinin dağıtımı optimize ediliyor.

Veri ağları konusunda dünya lideri olan Cisco, video içeriğinin son kullanıcılara her yerden ve her zaman sunulması yönündeki artan talebi karşılayan bir dizi video paylaşım ürününü içeren kurumsal içerik paylaşım sistemi Enterprise Content Delivery System’i (ECDS) duyurdu.

Günümüzde BT şirketleri hali hazırda aşırı yüklenmiş olan ağlardaki artan video paylaşım talebine cevap vermekte zorlanıyor. Cisco’nun ECDS çözümü, geniş alan ağındaki (WAN) video yükünü benzersiz şekilde yönetmenin yanı sıra artan video uygulamalarının maliyetinin de kontrol edilmesini sağlıyor.

Cisco’nun medianet mimarisinin de temel video altyapı bileşeni olan ECDS, ilgili donanımın yanı sıra sanal blade yazılımı Cisco Wide Area Application Services’ı (WAAS) içeriyor. ECDS ayrıca kolay kurulum, konfigürasyon, bakım ve video izleme için BT dostu bir yönetim sistemi sunuyor. BT yöneticileri, ECDS’yi canlı video yayınlarını ölçeklendirmede kullanabiliyor; örneğin merkezden şube ofisteki 10 kullanıcıya 10 video yayını yapmak yerine şubeye tek yayın gönderip dağıtıyor.

ECDS üç kurulum opsiyonuyla sunuluyor: Cisco Media Delivery Engine 1100 ve Cisco MDE 3100, sırasıyla 500 ve 5 bin eşzamanlı kullanıcıya göre ölçeklenebilen ağ uygulamaları. Cisco MDE 50WVB ise Cisco WAAS uygulamasında eşzamanlı 200 kullanıcıyı destekleyen sanal blade yazılımı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları