loading
close
SON DAKİKALAR

Çıtırdatma Teknolojisi ile Zayıflama

Çıtırdatma Teknolojisi ile Zayıflama
Tarih: 11.02.2012 - 21:36
Kategori: Kadın

Bu teknoloji kadınların bölgesel incelmesine yardım eden bir sistem olarak ortaya konulmuştur.

Bu teknoloji kadınların bölgesel incelmesine yardım eden bir sistem olarak ortaya konulmuştur. Soğuk basınç diye adlandırılan bir olay sayesinde vücuttaki yağlara etki etmektedir. Sorunlu olan bölgeye sürülerek on kat hız ile yağlara ulaşmakta ve bu yağların çatırdayarak yakılmasına etki etmektedir. 

Hızlı bir şekilde emilerek yağlara ulaşan bu ürün siz otursanız bile sanki hareket ediyormuşsunuz gibi yağlarınızı yakmaktadır. Metabolizma hızını artırarak bunu sağlayan çatırdatma teknolojisi bölgesel incelemede fayda göstermektedir.

Ürünü sorunlu bölgenize sürdüğünüz andan itibaren hemen emilmekte ve etkisini göstermeye başlamaktadır. Ürünü sürdükten sonra giysilerinizi rahatlıkla giyebilir ve sosyal hayatınıza devam edebilirsiniz.

Ürünün etkisi kendini 3 hafta içinde göstermekte ve kalıcı bir bölgesel zayıflama sağlamaktadır. Üründen daha etkili bir sonuç almak için 9 haftaya kadar kullanılması tavsiye edilir. 9 hafta sonunda bölgesel olarak en az bir beden küçülmek sağlanmaktadır. Kullanıcıların ürünü düzenli kullanması faydanın sağlanması açısından çok önemlidir. Ayrıca ürünü geliştiren uzmanların bunu kullanırken ek olarak diyet ya da egzersiz yapmanıza gerek olmadığını söylemektedir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları