loading
close
SON DAKİKALAR

Cizre'de 3 farklı noktaya bombalı saldırı

Cizre'de 3 farklı noktaya bombalı saldırı
Tarih: 27.05.2012 - 13:57
Kategori: Gündem

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK yandaşları tarafından Garnizon Komutanlığı, Adalet Sarayı ve bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK yandaşları tarafından Garnizon Komutanlığı, Adalet Sarayı ve bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı. Benzin istasyonuna yapılan saldırıda 1 kişi yaralandı.

Dün gece PKK yandaşları tarafından Orhan Doğan Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna ses bombası atıldı. İstasyonunda çalışan bir kişi, cismi patlayıcı olduğunu bilmeden tekmeleyerek uzaklaştırmaya çalışırken ses bombası patladı.

Ayağından yaralanan işçi, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, Nur Mahallesi'ndeki Garnizon Komutanlığı nizamiyesine de PKK yandaşları tarafından ses bombaları atıldı. Askerler alarm durumuna geçerken, çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Öte yandan, gece saatlerinde Kale Mahallesi'ndeki Adalet Sarayı'na da ses bombası atan PKK yandaşları, gecenin karanlığından faydalanarak izlerini kaybettirdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları