loading
close
SON DAKİKALAR

'Çocuklarım aç' diyerek kendini yakan Adem Yarıcı son yolculuğuna uğurlandı

'Çocuklarım aç' diyerek kendini yakan Adem Yarıcı son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 08.02.2020 - 17:54
Kategori: Yaşam

"Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yakan, kaldırıldığı hastanede kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Adem Yarıcı son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde valilik önünde “Açım, işsizim, evde çocuklarım zor durumda, çocuklarım aç” diyerek, bedenini ateşe veren Adem Yarıcı’nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Antakya’ya götürüldü. Vücudunda ikinci derece yanıklar bulunan Yarıcı, Antakya Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Adem Yarıcı'nın cenaze törenine katıldıktan sonra soruları yanıtlayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur: "İş bulamayan, pazarda filesini dolduramayan, mutfakta tenceresine koyacak bir şey bulamayan, çocuğunun karnını doyuramayan, faturasını ödeyemeyen, borç girdabına saplanıp kalan vatandaş çaresizlik içinde intihara yöneliyor. İstanbul’dan Antalya’ya, Kocaeli’den Hatay’a hatta Meclis’e kadar yayılan intiharlar, intihar girişimleri ülkemizin de vatandaşımızın da içinde bulunduğu ekonomik krizi gösteren gerçek verilerdir. Üzerinde oynanmış, çarpıtılmış TÜİK rakamları bize asla ne içinde bulduğumuz durumu gösterir ne de çözüm üretmemize yardım eder” dedi.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları