loading
close
SON DAKİKALAR

Çocukların önünde boğazını kesti

Çocukların önünde boğazını kesti
Tarih: 11.02.2012 - 21:50
Kategori: Şehir

Trabzon'da, 45 yaşındaki Aslan Şengül, kendisini aldattığını iddia ettiği nikahsız eşi 31 yaşındaki Hacere Türüt'ü 2 çocuğunun gözleri önünde bıçakla boğazını keserek öldürdü

Yenicuma Mahallesi Mescit Sokak’ta dün gece meydana gelen olayda, Aslan Şengül ile 3 çocuk annesi nikahsız eşi Hacere Türüt arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine cinnet geçiren Aslan Şengül, eşi Hacere Türüt’ü, onun eski eşinden olan çocukları 12 yaşındaki Busenur ile 6 yaşındaki Miraç’ın gözleri önünde, önce bıçakla göğüs ve sırtından yaraladı, ardından da boğazını keserek öldürdü.

Cinayetin ardından Taksim Polis Merkezi’ne giderek teslim olan Aslan Şengül, olayda kullandığı bıçak ve evde bulundurduğu kuru sıkı tabancayı da polise teslim etti.

Hacere Türüt’ün yine eski eşinden olan 16 yaşındaki oğlunun ise memleketi Rize’de babaannesiyle kaldığı belirlendi. Olayın ardından sürekli ağlayan ve komşuları tarafından sakinleştirilen diğer 2 çocuk da polis ekipleri tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hacere Türüt’ün cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Nikahsız olarak birlikte yaşadığı Hacere Türüt’ü 7 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü belirlenen Aslan Şengül, Emniyet’teki ilk sorgusunda, eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü, bu yüzden cinayeti işlediğini belirterek, "Beni aldattığından şüpheleniyordum.

Telefonunda cinsel içerikli mesajlar görünce kendimi kaybettim. Bıçakladıktan sonra öldürmek için boğazına da bıçak sapladım" dedi.

Şengül, sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edilecek. Hacere Türüt’ün komşuları, kadının çocuklarına bakmak için adeta saçını süpürge ettiğini belirterek, "Kocası akşama kadar evde yatar çalışmazdı. Hecere iki gün önce bir lokantada bulaşıkçı olarak işe girmişti" dedi. Bu arada Hacere Türüt’ün bıçaklandığı evin içinde yerde ve duvarda hala duran kan izleri de dikkat çekti. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları