loading
close
SON DAKİKALAR

Çocukluk Arkadaşının Boğazını Kesti

Çocukluk Arkadaşının Boğazını Kesti
Tarih: 25.02.2012 - 15:45
Kategori: Yerel

İzmir'in Konak ilçesinde, çocukluk arkadaşları arasında, küfür nedeniyle çıkan kavgada 49 yaşındaki Metin Beyazıt boğazı kesilerek öldürüldü

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Gültepe Semti Gazipaşa Caddesi üzerindeki bir müzikholün önünde meydana geldi. Müzikhol işletmecisi İbrahim Turan yanındaki bir grupla daha önceden tartıştığı çocukluk arkadaşı Metin Beyazıt’ın işlettiği kahvenin önüne geldi.

Turan iddiaya göre küfür edip ayrıldı. Metin Beyazıt yanına oğlu 29 yaşındaki Uğur Beyazıt’ı da alarak İbrahim Turan’ın peşinden gitti.

Beyazıt ile yolda durdurduğu İbrahim Turan, cadde üzerinde tartışmaya başladı. Çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Metin Beyazıt boğazı kesilerek, 40 yaşındaki Ali Gürbüz, sol karın boşluğundan, Yusuf Turan vücudunun 5 ayrı yerinden, Uğur Beyazıt da sağ ayağından yaralandı.

İbrahim Turan ve yanındaki grup olay yerinden kaçtı. 50 metre yerde sürünen ve bir taksici arkadaşından yardım isteyen Metin Beyazıt, arkadaşının aracıyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Diğer 3 yaralı da ihbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri tarafından ambulansla aynı hastaneye götürüldü. Metin Beyazıt hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Turan ve Gürbüz ardından ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gürbüz’ün hayati tehlikesinin bulunduğu, Turan’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ölen Metin Beyazıt’ın oğlu Uğur Beyazıt ise hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın sonrasında yakalanan İbrahim Turan ile birlekte 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar Bozyaka’daki Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları