loading
close
SON DAKİKALAR

''Çok mu kürtaj yaptırdın?''

''Çok mu kürtaj yaptırdın?''
Tarih: 28.05.2012 - 10:29
Kategori: Medya

Melih Gökçek Twitter'dan bir takipçisiyle 'kürtaj' ile ilgili polemiğe girdi...

Gökçek, kendisini takip eden “gizem_suyolcu” adlı kişiden gelen, “Uludere ile günah çıkarıyorsunuz şimdi sonunu kürtaja bağlıyorsunuz! Peki Madımak’tan nasıl çıkacaksınız? Vicdan yahu” mesajına, yalnızca gizem_suyolcu’nun görebileceği özel mesajlaşma seçeneğinden, “Sen çok mu kürtaj yaptırdın? Bu kadar bağırmanın nedeni bu mu” yanıtını verdi. 

gizem_suyolcu da bu mesajı kendi takipçileriyle paylaştı. Gökçek’i özür dilemeye davet eden gizem_suyolcu, “Başbakan Erdoğan’a da bunu ileteceğim” dedi. İthamda bulunmadığını, sadece soru sorduğunu belirten Gökçek ise kürtajın, cinayet olduğunu öne sürdü. Gökçek, daha sonra yaptığı açıklamada tartışmanın mezhepçilik yapan bir grubun saldırısı üzerine başladığını, bu grubun Ak Parti’ye, Başbakan Erdoğan’a ve kendisine devamlı hakaret ettiğini söyledi. Gökçek, “Suç unsuru varsa mahkemeye gitsin, ben avukatıma talimat verdim, kendisini savcılığa ve mahkemeye veriyorum” dedi. 

Gökçek’in tartıştığı @gizem_suyolcu adlı kişi daha sonra attığı bir tweet’le özür diledi. Melih Gökçek de @gizem_suyolcu’nun özür dilemesinin ardından şu tweet’leri attı: “Gizem’e teşekkür ediyorum. Özür dilemek erdemdir.”

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları