loading
close
SON DAKİKALAR

Çok zor maç olacak

Çok zor maç olacak
Tarih: 12.02.2012 - 22:09
Kategori: Spor

Michael Fink, Galatasaray maçının zor geçeceğini söyledi.

Samsunspor'un Alman futbolcusu Michael Fink, Galatasaray maçının zor geçeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Yenal Tuncer dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Akaki Khubutia, yardımcı antrenör Kenan Yelek nezaretinde takımdan ayrı olarak çalışırken diğer oyuncular, koşu sonrasında gruplara ayrılarak kondisyon ağırlıklı çalıştı. Antrenman yarı sahada taktik çalışma ile son buldu.

Antrenman sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Karadeniz ekibinin tecrübeli ismi Michael Fink, ''Galatasaray büyük bir takım. Zor bir karşılaşma olacak. Hem ilk maçı kaybettiler hem de kendi sahalarında oynayacaklar. Ancak biz de takım olarak puan ve puanlar almak için gideceğiz'' dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibe yeni katılan oyunculardan Selim Teber'de her hafta olduğu gibi çalışmaların tempolu şekilde devam ettiğini belirterek, ''Her maça hazırlandığımız gibi Galatasaray maçına da tempolu bir şekilde hazırlanıyoruz. Takımımız iyi çalışıyor. Geçen hafta aldığımız 3 puan moralimizi yüksek tutuyor. Gençlerbirliği maçında ne yapıp ne yapmayacağımızı gördük. Galatasaray maçında 90 dakika konsantre olmamız lazım. Elimizden gelen her şeyi yaparak maçı bırakmayacağız. Orada 3 puanı almak için güzel bir mücadele ortaya koyacağız'' dedi.

Karadeniz ekibinin diğer bir ismi Ergün Teber ise Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu, Fatih Terim ile uzun aradan sonra ilk kez taraftarının önünde mücadele edeceğini vurguladı.

Galatasaray deplasmanına puan ya da puanlar için gideceklerini belirten Teber, ''İnşallah oradan istediğimizi alıp şehrimize mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kaleci Ahmet Şahin de Galatasaray takımının ilk hafta aldığı mağlubiyetle Samsunspor'un karşısına farklı bir motivasyonla çıkacağını belirterek, ''Galatasaray için ayrı bir motivasyon olabilir ancak biz de puan almak için bu maça çıkacağız. Elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. Rakibimizden fazla mücadele edersek Galatasaray'dan puan alabiliriz'' şeklinde konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları